PROPERS CURSOS


Realitzem cursos de formació i tallers pràctics que t'ajudaran a formar-te en els diferents temes relacionats amb el món Apple, Google, Adobe, etc ...                            


Curs destinat als que volen conèixer el sistema Mac OS X i aprendre trucs i dreceres que permeten treure el major profit possible al seu ordinador Mac, gestionant correctament el seu us.

DURADA: 4 hores
PREU: 79 € 
HORARI: de 9,30 a 13,30 h

            Si estàs interessat inscriu-te

  

   Es apte per tota persona que vulgui aprendre i cregui que val la pena aprofitar les avantatges que proporciona aquest  dispositiu
i  aprèn com treure tot el profit, ja sigui tan a nivell personal com a a nivell professional.  No et quedis a mitges, disfruta... Integració iPad per empresa. 

DURADA: 2
 hores
PREU:
  4
9 €  
HORARI: de 
9,30 a 11,30 h
  
Si estàs interessat inscriu-te  

          Taller Pràctic iMovie'11

iMovie és el programa d'Apple que facilita la creació i edició de les teves pel·lícules.  Podràs crear verdaderes obres amb les teves fotos gràcies a l'efecte Ken Burns, transicions, afegir titols/mùsica.... T'ensenyarem a publicar a Facebook i moltes més particularitats. 

DURADA: 4 hores
PREU:  79 € 
HORARI: de 9,30 a 13,30 h

                    Si estàs interessat inscriu-te   
  
Els nostres cursos van dirigits principalment a aquells professionals i autònoms que volen conèixer i perfeccionar-se en el món del disseny, la creació i les arts gràfiques assistides per ordinador.

Si t'atreu aquest món, no perdis l'oportunitat de convertir-te en un professional d'aquest entorn, un dels pocs on no ha baixat la demanda de llocs de treball.

PROPERS SEMINARIS
 
           
Seminaris
    
A les 11 del matí descobriràs el funcionament, trucs i utilitats per treure el màxim rendiment del teu ordinador d'Apple.

T'ensenyem a utilitzar el teu Mac sense esforços, disfrutant!

Pots portar el teu ordinador.

T'esperem.
Propers Seminaris divulgatius

 Seminari Switcher a Mac
 Seminari iMovie'11
 Seminari iPad_iPhone
 Seminari Safari i utilitats del Mac
 Seminari iPhoto'11
 
Seminari Novetats S.O. Mountain Lion
 Seminari iCloud
 Seminari iWork (Ofimàtica d' Apple)