Gestió Productiva del Correu amb Gmail

  
Què puc fer amb un compte a Gmail?

Gmail no és només correu electrònic, amb el teu compte de Gmail pots tenir accés a una gran quantitat d'aplicacions que t'ajudaran a tenir una millor experiència navegant per Internet.
Pots controlar les tasques diàries fàcilment, crear el teu propi blog, controlar altres  comptes de correu, pots parlar en temps real amb tots els teus contactes, emmagatzemar tota la informació que vulguis, i molt més. 
El curs amb format de taller interactiu  està destinat a aquelles persones que utilitzen el correu electrònic com una eina important a nivell personal o laboral i necessiten millorar-ne el maneig. En aquest taller es proporcionaran estratègies per reduir els esforços i el temps destinat a gestionar de forma eficient el correu electrònic amb l’eina Gmail.

METODOLOGIA

Al taller on-line  els participants podran adaptar, personalitzar i configurar el seu correu electrònic a través d’activitats pràctiques.
El taller combinarà l’explicació pas a pas de les opcions de configuració i gestió de l’entorn de Gmail amb el plantejament d’exemples d’aplicacions pràctiques que permetran als participants optimitzar la gestió del correu electrònic en funció de les seves necessitats.
És molt recomanable que cada alumne ja disposi d’un compte de Gmail abans d’iniciar el taller interàctiu.

DURADA

4 hores


PREU:

69 € Iva Inclòs

TEMARI:
Gmail: alta i entorn
Enviar i rebre correus electrònics
Afegir diversos adjunts
Gestió d’etiquetes i supraetiquetes
Tasques
Xat
Contactes i grups
Opcions de configuració :
Vincular comptes, filtres bàsics, signatures, mode vacances
Labs
Priority inbox, multiple inbox i filtres avançats (sintaxis)
Accés Offline
Gestió compartida de comptes de correu
Aplicacions externes productives per Gmail
Tips