Curs d'Iniciació Apple Final Cut Pro 7

Aquest programa universal d'Apple s'ha convertit en els últims anys en tot un referent en l'edició de vídeo digital per a milers de professionals. El seu fàcil maneig i versatilitat, una interfície dinàmica i les seves prestacions han fet d'aquest programari l'eina perfecta per a l'edició, ja sigui a nivell usuari o professional.

Aquest curs de Final Cut Pro 7 serveix com a base d'estudi i engloba tot el necessari perquè, en finalitzar, siguis capaç de crear un projecte des de la captura de clips originals fins al render final, passant per la selecció de material, edició, creació de títols, retoc de color i d'àudio, etc.

A més, veurem totes les possibilitats del programari, com l'edició multicàmera, diferents tipus d'edició, efectes de vídeo i àudio, fluxos de treball... que faran que marquis la diferència al mercat laboral.

EN AQUEST CURS APRENDRÀS:

En cas de que mai no hagis treballat amb Final Cut Pro, assoliràs un nivell suficient perquè puguem avançar sense problemes per nivells superiors.
  • Capturar els clips des d’una càmera.
  • Conèixer totes les tècniques avançades per diferenciar-te de la resta de professionals del sector.
  • Realització multicàmera.
  • Correcció de color bàsica, que permet que tot el treball sigui uniforme i eliminar els canvis de color involuntaris.
  • Exportar el clip final en diferents formats.
  • Convertir el vídeo a format web utilitzant el Compressor de Apple.
  • Realització de diferents projectes audiovisuals (Notícia, tràiler, curtmetratge).
  • Veure les possibilitats que Final Cut Pro 7 ofereix amb la seva interfície.
  • Crear un projecte nou que aniràs desenvolupant a través del curs, resolent tots aquells dubtes que vagis tenint.

A QUI VA DESTINAT :
Aquest curs està dissenyat per a particulars i professionals que vulgui editar vídeo de qualitat professional amb Final Cut Pro i que prefereix la instrucció pràctica i interactiva per explorar millor la seva funcionalitat.

DURADA:
12 hores

PREU: 
199 €  + IVA

Bonificació del 10% descompte, per inscripcions de 2 alumnes simultàniament.

METODOLOGIA:

Aquest curs s'imparteix amb  amb oridnadors Apple iMac 21" i es planteja amb un màxim de 6/8 alumnes a fi de poder assolir els conceptes i continguts amb el màxim de rigor.

TEMARI:
  1. Instalació i Preferències:
Engegar per priemera vegada Final Cut Pro7
Choose Setup - Guardar projecte - Obrir i tancar projectes - Easy Setup -  User preferencies (guardar les preferencies d'usuari)

    2- L'espai de treball

Interficie de Final Cut Pro7
Finestres - Pestanyes - Espais de treball predefinits - Dreceres de teclat predefinides - Finestres principals de Final Cut Pro 7. Browser - Viewer - Canvas -Timeline -Tool Pallete -Audio Meters

    3.- Recopilació d'elements

Importar arxius de vídeo - Importar arxius de vídeo/ Importar arxius d'àudio /importar arxius gràfics.
Captura de cinta.- Log and capture / Finestra de log and capture / Pròces de captura

    4.- Edició I

Preparar el projecte per començar a editar. Diferents formes de portar clips a la línia de temps. Edició per arrossegament - Edició a tres punts. Afegir marques als clips des del wiever. Afegir marques d'entrada isortida a un clip - Afegir marcadors a un clip. Gestió de pistes en la línea de temps. Afegir i eliminar pistes - Bloqujar pistes - Desactivar pistes - Seleccionar pistes de destí.  Overwrite  Insert -  Insert whit Transition - Overwrite - Overwrite with Transition - Replace - Fit to Fill - Superimpose

    5.- Edició II 

Edició de la línia de temps.  Seleccinar clips - Range selection Tool - Moure clips - Duplicar clips - Copìar o tallar i pegar clips - Esborrar clips i eliminar buits - Vinculació d'elements

    6.- Efectes i transicions

Tipus de transició - Transicions de vídeo - Transicions d'àudio - Afegir transcions - Posicionar la transició.

    7.- Exportar I

Ajustar la seqüència abans d'exportar. Detectar pics d'àudio i vídeo. Exportar i compartir arxius. Exportar QuickTime Movie - Exportar utilitzant QuickTime conversion. Exportar àudio - Exportar AIFF(s)