Curs Adobe Digital Publishing Suite (DPS)

ADOBE DIGITAL PUBLISHING SUITE (DPS):

Adobe ® Digital Publishing Suite és una solució completa dirigida a dissenyadors individuals, editors multimèdia tradicionals, agències de publicitat i empreses de totes les mides que vulguin crear, distribuir i optimitzar continguts atractius i publicacions per tablets.

Dins de l'univers de la publicació digital, un dels cursos  més atractius per als professionals provinents del disseny gràfic és el de creació de revistes interactives per tablets amb Adobe® Digital Publishing Suite (DPS).

Aquesta tecnologia permet utilitzar el programari de maquetació per excel·lència, ® InDesign, juntament amb uns plugins gratuïts i disponibles des de la web d'Adobe, per a llibres, revistes, catàlegs ... que són autèntiques experiències interactives tàctils tant per iPad com per Tablets o Smartphones Android i que posteriorment es poden distribuir o comercialitzar a través dels diferents "markets" (AppStore d'Apple o Google Play / Amazon en el cas d'Android).

Aprèn a utilitzar aquest nou pluguin que Adobe ® ha creat per InDesign  i que permet afegir tot un seguit de capacitats multimèdia interactives a les teves maquetacions de revistes que després seran perfectament visibles com Apps per l'iPad o Android. Amb l'avantatge de què no es necessita res de programació.


REQUERIMENTS BÀSICS:

El millor de Digital Publishing Suite (DPS) és que no requereix de coneixements extra de programació ni res semblant, tan sols cal tenir nocions anteriors. De manera que, a partir del dia després d'assistir al nostre curs  ja podràs començar a crear i compartir les teves publicacions digitals multimèdia al teu tablet i en el dels teus contactes professionals. Apte per tot alumne que vulgui iniciarse el programa Adobe® InDesing o en tingui nocions molt bàsiques.


PUBLICAR en DIGITAL
 
Ignasi Llirio es dedica a la formació en disseny digital i multimèdia des de fa més de deu anys. És ACE (Adobe Certified Expert) en InDesign i Acrobat així com autor d'algunes publicacions i llibres, com la Guia Pràctica d'Acrobat 8/9 (Anaya) i diversos vídeo tutorials (www.canaladobe.com)

Aquesta iniciativa de 'PublicarenDigital  www.publicarendigital.com vol ser una resposta a totes les inquietuds que han sorgit i estan sorgint al voltant del nou mercat de l'edició en digital, és a dir: eBooks, Interactius, llibres de text multimèdia, etc. en forma de vídeo tutorials, articles amb respostes i algunes preguntes així com a aparador dels serveis professionals  com són els cursos de formació, la consultoria i el desenvolupament editorial.


DURADA: 
6 hores

PREU:
           185 € Iva no inclòs

TEMARI:

1. Introducció

1.1 Què es DPS

1.2 Exemples de publicacions

1.3 Ruins plug-ins,  calen a InDesign

2. Folio Builder

2.1 Estructura elemental d'un arxiu Folio

2.2 Creació d'articles multi-orientació

2.3 Importació de continguts fets

2.4 Compartir Folios al núvol d'Adobe (Creative Cloud)

2.5 Previsualització al Tablet

3. Folio Overlays

3.1 Afegir vídeo i audio

3.2 Passi de diapositives

3.3 Imatges dinàmiques

3.4 Contingut Web insertat

3.5 Imatges i Textos amb "scroll"

3.6 Panorames 360º

3.7 Enllaços


CURSOS RELACIONATS: