Forside‎ > ‎

Mail Service

Bestyrelsen tilbyder en mail service (både for ejere og lejere) , så vi fremover også kan komme med service oplysninger via mail som f.eks. afholdelse af generalforsamling, varslinger, lukning af vand/varme, . opdateringer på hjemmeside og meget andet.

Denne ordning er et tilbud til alle som vil udlevere mail adresse til bestyrelsen. Mail adressen vil ikke blive givet videre til andre og vil ikke blive misbrugt, men kun bruges af bestyrelsen til informations skrivelser.

Alle normale forsendelser som indkaldelser til generalforsamlinger mv. vil fortsat blive sendt pr. normal post fremover. Andre vigtige oplysninger vil også ske med opslag i opgangene som hidtil – dette ændres der ikke på.

Det er meget vigtigt fremover, at ejerne og beboerne selv oplyser bestyrelsen pr. mail, hvis der sker ændring i mail adressen, så mail adressen kan blive rettet i vores mail system. Bestyrelsen ser gerne altid, at have alle korrekte kontakt (både mail og telefon) oplysninger både på ejerne og beboerne, så vi kan komme i kontakt hvis der er et behov.

Bestyrelsen understreger, at dette er et tilbud, som vi håber mange vil gøre brug af, men samtidig skal det ses som en service, da vi ikke kan sende alt information ud løbende. Men vi opfordre til at holde øje med vores hjemmeside, som løbende ved blive holdt opdateret, også med referater fra bestyrelsesmøder. 

Tilmelding sker ved at sende mail med alle relevante oplysninger til bestyrelsen (snabel a) ef-elmebo.dk

Comments