Etusivu‎ > ‎Hankkeessa tapahtuu‎ > ‎

Kalenteri

Merikarvian lukion kansainvälisyyshankkeen seinäkalenteri 2019

Lukuvuoden 2018 – 2019 kansainvälisyyshanke on nimeltään "Centocinquanta anni", suomeksi "150 vuotta". Hanke on nimetty sen alkaessa meneillään olevaa Merikarvian kunnan juhlavuotta kunnioittaen. Merikarvian lukiossa kansainvälisyysopinnoilla on pitkät ja ansiokkaat perinteet. KV2-kurssin puitteissa lukuvuosittain järjestettävät hankkeet yhteistyössä ulkomaisten koulujen kanssa ovat luonteva osa toimintaamme ja satoja lukiomme opiskelijoita on osallistunut näihin hankkeisiin ja saanut arvokasta kulttuurista pääomaa sekä kielitaitoa tutustuttuaan nuoriin ympäri Eurooppaa ja työskennellessään heidän kanssaan. Varainhankintaan liittyvänä työnä olemme tehneet joka vuosi opettajien ja opiskelijoiden voimin seinäkalenterin, joka tulee myyntiin marraskuun lopussa. Tänä vuonna yhteistyömaana on Italia, ja tätä olemme tuoneet esiin myös nyt valmistuneessa vuoden 2019 kalenterissa.

Kalenterin voi hankkia itselleen kv-hankkeessa mukana olevien opiskelijoiden kautta, ja niitä voi käydä ostamassa tai tilata koulun kansliasta: kanslia[at]edumerikarvia.fi, puh. 044 7246450 edulliseen hintaan 10 €/kpl.


Kansainvälisyysprojektissa mukana olevat haluavat kiittää kaikkia kalenterissa mukana olevia yrityksiä ja yhteisöjä, Isojoen, Merikarvian ja Siikaisten kuntaa, sekä muita tahoja jotka ovat tukeneet hankettamme. Kalenterin valokuvista kiitos Jani Heleniukselle ja Timo Sirénille.

Kalenterin tuotto käytetään kokonaisuudessaan Merikarvian lukion kansainvälisyyshankkeiden toteuttamiseen lukuvuosina 2018 – 2019 ja 2019 - 2020.