Aktuellt‎ > ‎

Till alla vårdnadshavare på Rösjöskolan.

skickad 5 mars 2018 23:21 av Sandra Bagge   [ uppdaterad 6 mars 2018 01:40 ]
Skolplattformen blir vår enda informationskanal!

Vi har nu varit igång med Skolplattformen en termin, där kan du ta del av veckobrev, nyheter, veckoplanering, kunskapsrum med tillhörande bedömningar samt information och lovplanering från fritids.
På Rösjöskolan önskar vi att all information skall gå via skolplattformen, vårt mål är att efter påsklovet ska skolplattformen vara vår enda informationskanal.

Det finns några viktiga saker som måste fungera för att vi ska kunna göra det fullt ut.
Alla måste ha en inloggning, det var ett tag sedan du fick din inloggning och det är lätt att den försvinner. 
Saknar du inloggning så skickar du ett mail till mig på nedanstående adress skriv ditt barns namn och klasstillhörighet så ordnar jag ett nytt.

Har du redan inloggning så är det viktigt att du loggar in via länken nedan och fyller i dina kontaktuppgifter, mailadress och telefonnummer så att du kan ta del av veckobrev, nyheter, veckoplanering och kunskapsrum med tillhörande bedömningar gällande ditt barn.Meningen med det nya gemensamma verktyget är att det ska underlätta för dig som vårdnadshavare och för alla våra lärare och pedagoger.
För dig som vårdnadshavare blir det enklare att kommunicera med skolan, inte minst om du har barn på flera skolor. Med den nya skolplattformen behöver du bara en inloggning för samtliga barn i familjen. Det är inte bara kommunikationen som blir enklare. Du ska också rapportera frånvaro, boka tid för utvecklingssamtal eller ställa frågor till en mentor/lärare.

Leverantör av skolplattformen är InfoMentor AB

Vänligen, Anne Melin

Comments