Eleonors spanska och svenska

Måndag vecka 48 Eleonors planering:


Planering för Eleonor vab måndag vecka 48Spanska 9 (8.50-9.55)


Eleverna arbetar med en skrivuppgift som heter “Mi futuro” där de berättar om sitt liv, sin framtid och sina drömmar. Uppgiften har introducerats av mig. Alla vet vad de ska göra. Uppgiften finner de i Google Classroom

Om de vill variera sig kan de repetera  på sina anteckningar om pågående form mm.Ni kan påminna gruppen att det blir läsförståelse denna veckan, inget de kan “läsa på” hemma men för deras vetskap.


Spanska 8  (10.25-11.25)


Eleverna arbetar med en skrivuppgift “att beskriva sitt hus och hem” som jag introducerat på måndagen. Alla vet vad de ska göra. De har all information i Google Classroom. Ni kan påminna gruppen att det blir läsförståelse denna veckan, inget de kan “läsa på” hemma men för deras vetskap.


Svenska 8E (12.10-13.05)


Eleverna arbetar med frågorna i Google Classroom “Upplysningen”

Om de blir klara eller behöver variation kan de läsa i de klassiker de lånat (tyst läsning) Vissa lyssnar.Spanska 7 (13.10-13.05)


Först har gruppen ett läxförhör som ligger på katedern i sal  V22. Därefter kan de arbeta med sin skrivuppgift, beskriva person. Eleverna känner till uppgiften. Uppgiften finner de i Google Classroom

Ni kan påminna gruppen att det blir läsförståelse denna veckan, inget de kan “läsa på” hemma men för deras vetskap.Svenska 8D (14.20-15.05)


Eleverna arbetar med frågorna i Google Classroom “Upplysningen”

Om de blir klara eller behöver variation kan de läsa i de klassiker de lånat (tyst läsning) Vissa lyssnar.
Välkomna till Eleonors site. Här lägger jag upp material som rör mina ämnen spanska och svenska.

Här nedan kan ni se och lyssna på lite spansk musik om ni känner för det :)


YouTube-videoYouTube-videoYouTube-video