Aika Matka

Ajalle on tapahtunut jotakin. Tapahtumat eri aikakausilta vuotavat meidän aikaamme. Jokainen aikaamme vuotanut tapahtuma sisältää ongelman. Olemme havainneet, että jos tämä ongelma ratkeaa, tapahtuma palaa takaisin omaan aikaansa.
Jostakin syystä ilmiö tapahtuu nimenomaan täällä, Säynätsalossa. Jokin häiriö aika-avaruusjatkumossa siirtää menneitä tapahtumia myös muista maantieteellisistä paikoista tänne Säynätsalon nykypäivään.
Kansainvälinen, huippusalainen kenttäagenttiorganisaatiomme on saanut tehtäväkseen palauttaa aikakauteemme vuotavat tapahtumat takaisin omaan aikaansa. Siksi olemme matkanneet tänne Säynätsaloon ratkaisemaan eri aikakausiin liittyviä älyllisiä, fyysisiä ja moraalisiakin ongelmia.
Apunamme tässä tehtävässä toimii joukko Säynätsalon historian henkilöitä, jotka ovat myös ajautuneet pois omasta ajastaan. He auttavat meitä tehtävässämme palatakseen omaan aikaansa ja pelastaakseen kotisaarensa.
Pelissä on kuitenkin paljon enemmän kuin muutaman historiallisen henkilön kohtalo. Mikäli emme saa korjattua vauriota, jonka ajastaan valuneet tapahtumat aika-avaruusjatkumolle aiheuttavat, tuhoutuvat luultavasti sekä menneisyys, nykyisyys, maapallo että maailmankaikkeus, sellaisina kuin me ne tunnemme.


 
 
 
 
Alisivut (1): Tunnelmia vuosien takaa