Yritysprojektit‎ > ‎

Modultek Oy

Product Information Services
 
Projektin kesto 18.9.2008 - 30.4.2011
Diaarinumero 2328/31/08
 
Tarve
  • Product Information Services -projektissa oli tavoitteena kehittää uudentyyppisiä älykkäitä palvelutuotteita, joilla mahdollistetaan verkostoituvien yritysten nimike- ja tuotetietojen hallittu hyödyntäminen yritysten välisissä prosesseissa.
  • Nimike- ja tuoteinformaatio on ollut ensisijaisesti yrityksen sisäiseen käyttöön ja tietojärjestelmät on kehitetty perinteisesti tästä näkökulmasta. Verkostomallissa tuotetieto pitää kuitenkin saada koko verkoston käyttöön mahdollisimman ajantasaisena ja laadukkaana.
  • Kohderyhmänä ovat erityisesti valmistavan teollisuuden ja prosessiteollisuuden yritykset, sekä näiden sidosryhmiin kuuluvat yritykset, joissa nimikkeitä, tuoterakenteita sekä niiden variaatioita käsitellään paljon.
 
Ratkaisu
  • Modultekin Item Machine saattaa hajallaan olevan nimikeinformaation yhteisen haun piiriin ja mahdollistaa nimikkeiden tehokkaan perustamisen operatiivisiin järjestelmiin (ERP, PDM). Informaation laadusta tinkimättä. Item Machine on joustavasti web-sovelluksena tarjottava palvelu, jonka avulla yrityksen nimikkeistön laatua parannetaan ja hallitaan kustannustehokkaasti. Se vähentää nimiketiedon perustamiskustannuksia, tukee nimiketiedon laadunvarmistusta ja rikastuttamista yhtenäistämällä ja keskittämällä nimikkeiden luontiprosessin.
  • Catalog Machine tarjoaa pitkälle automatisoidun prosessin tuotetiedon tuonnista eri lähteistä (pdf, web, paperi) oman tarjooman rakentamiseen ja jälleen katalogien julkaisuun.
  • Ratkaisuissa hyödynnetään data- ja luokittelustandardeja (esim. ISO 8000).

 

Yhteyshenkilö
 
Janne Jansson
Modultek Oy