Yritysprojektit‎ > ‎

Clothing Plus Oy

Kivijalka laadukkaille tekstiilituotteille
 
Projektin kesto 16.3.2011 - 31.12.2012
Diaarinumero 873/31/11
 
Tarve

Olemme tehneet urheilumarkkinassa helppokäyttöistä ja mukavaa ihmisen mittaamista jo 10 vuoden ajan toteuttamalla tekstiilisiä anturointiratkaisuja asiakkaillemme. Medical- ja healthcare-markkinoissa on nyt tunnistettu sama tarve helppokäyttöiselle ja mukavalle ihmisen mittaamiselle. Jotta uuden markkinan valtaaminen on mahdollista, pitää yrityksen oman toiminnan ja sen toimitusketjun tasoa nostaa entisestään.

 

Ratkaisu

Otamme merkittävän askeleen laadukkaassa toiminnassa määrittelemällä prosesseja, tietorakenteita ja tietojärjestelmiä. Tavoitteena on määritellä erittäin tehokkaat järjestelmät, joiden toteuttamisessa käytämme apuna moderneja tietojärjestelmiä ja muita tietoteknisiä apuvälineitä.
 
 
Hyöty
 
Täyttämällä medical-asiakkaiden laatuvaatimukset, mahdollistamme pääsymme medical-markkinaan alihankkijaksi ja sitä kautta merkittävän liikevaihdon kasvun.
 
 
Kilpailutilanne
 
Kilpailijoitamme ovat tällä hetkellä erityisesti muilla kuin tekstiiliteknologioilla tehdyt ratkaisut. Meidän ratkaisumme on helppokäyttöisempi ja mukavampi kuin kilpailevat tuotteet. Puettavan markkinan kasvaessa, on lisää kilpailua odotettavissa, mutta kasvattamalla nyt toiminnan tukevan kivijalan päälle, takaamme hyvän kilpailuasetelman itsellemme tulevaisuudessa.
 
 
Mahdolliset julkiset esitykset, julkaisut, sisäiset tuotokset
 
Opinnäytetyöt

1. Ympäristöolosuhteiden vaikutus laminoimalla kokoonpantujen tekstiilituotteiden laatuun. Tampereen Teknillinen Yliopisto.

2. Tekstiilien visuaalinen tarkastaminen konenäön avulla. Satakunnan Ammattikorkeakoulu

 
Yhteyshenkilö

Mikko Vaajasaari
Clothing Plus Oy