Kanata - Redefinește spațiul!

Kanata are ca obiectiv principal introducerea, promovarea și dezvoltarea conceptului de ghidaj public în România. Suntem distribuitor autorizat în România al grupului Tensator® și al întregii sale game de produse reprezentată de sistemele Tensabarrier®, gama Clasică și de sistemele de management al zonelor de așteptare Electronic Queuing - eQ.

Conceptul de ghidaj public mai este cunoscut și sub numele de "crowd control". La baza acestui concept stă o soluție simplă, de delimitare a accesului, bazată pe stâlpi mobili cu bandă retractabilă sau frânghii textile, în funcție de mediul în care sunt folosiți. Soluțiile oferite de Kanata vin într-o gamă largă de dimensiuni, finisaje și de culori, putând de asemenea să fie personalizate cu texte, imagini sau mesaje promoționale.

Queue Management

Queue Management

Folosirea sistemelor de ghidaj al persoanelor se face din rațiuni de securitate, de eficientizare a fluxului de persoane și de confort realizându-se cu o mare ușurință în amplasare. Sistemele noastre vă permit eficientizarea utilizării resurselor în procesul de dirijare și informare a clienților. De asemenea vă permit restricționarea accesului în anumite zone de lucru, cu acces limitat sau periculoase.

Dinamismul este principalul avantaj în folosirea sistemelor Kanata. Capetele multidirecționale ale sistemelor cu bandă retractabilă vă permit crearea propriilor fluxuri, personalizate și mobile, pentru a corespunde nevoilor dumneavoastră.

Ne dorim să participăm într-un mod activ la dezvoltarea imaginii pozitive pentru clienți precum: magazine, bănci, oficii poștale, aeroporturi, medii industriale etc.