Vær med i festgruppen til jubilæumsfesten lørdag den 2 juni

indsendt 5. mar. 2018 12.21 af cowboymail Erling ‎(85)‎   [ opdateret 9. mar. 2018 02.57 ]

Kære beboere i Sortemosen
Bebyggelsen har bestået i snart 41 år ! Vi burde have haft en jubilæumsfest sidste år, men initiativtagerne måtte af praktiske grunde udskyde arrangementet et år, og det er altså snart nu ! Vi omdelte en seddel til alle, hvor vi lovede at komme med en reminder om, hvornår jubilæumsfesten så skulle finde sted. Dette er første reminder om, at arrangementet finder sted og det lige præcis lørdag d. 2. juni med aktiviteter i løbet af dagen og med festmiddag og forhåbentlig underholdning om aftenen.
Vi er nogle få stykker som har stukket hovederne sammen for at komme med gode ideer til aktiviteter og underholdning, men vi mangler nogle flere til at være med til at få struktur på dagen og aftenen og også til at komme med yderligere ideer.
Vi synes, at det kunne være godt med:
Aktiviteter for børn/unge (mange muligheder også for at inddrage)
Aktiviteter for voksne i løbet af dagen, især eftermiddagen
Underholdning/aktviteter under middagen (ud over at spise og drikke)
Den økonomiske ramme for festen er nogenlunde på plads og af en rimelig størrelse, ligeledes er der rimelig styr på mad og drikke, service telt mm.
Vi i festgruppen håber, at I er nogle, der vil melde jer til at være med i denne kreative proces, så vi kan få en fantastisk begivenhed og fejre os selv og det dejlige sted, vi bor !
Skriv her på facebook, hvis du/I vil være med !
Jeg har tænkt mig, at vi skal mødes hjemme hos mig i 195 søndag d. 18. marts kl 19 ! Håber, at mange vil være med !!

vh
Peter Toft , Sortemosevej 195


Link til den husomdelte invitation

Comments