Cowboybyen - Sortemosen i Herlev"Velkommen til Sortemosen" se folderen på dette link

Ejendomskontoret ligger Hækmosen 2 F og er åbent for personlig henvendelse hver dag mellem 7:30 og 8:30 og telefonisk henvendelse mellem 8:30 og 9:00 på telefon: 4449 1248. Link til meddelelsen om bedre service.

Du kan altid skrive til ejendomskontoret på
eller du kan indtale en besked på telefonsvareren. 

Cowboybyen findes også på Facebook. Her kan beboerne selv komme med indlæg.

Nyeste meddelelser

  • Udskiftning af vandmålere i Cowboybyen Ejendomskontoret har omdelt en orientering om problemerne med udskiftning af bebyggelsens vandmålere.Blikkenslageren - Vvs og Varmeteknik A/S har 19-3 udsendt varsling med tidspunkt for udskiftning af vandmålere i resten af bebyggelsen.Det sker fra 21/3 til 10/4 mellem 8:30 til 16:30. Der vil ikke være vand i Sortemosen de dage, hvor der monteres vandmålere. Se varslingen fra blikkenslageren..NB: De følgende datoer og tider er udvidet i blikkenslagerens varsllingDer mangler at blive skiftet ca. 45 vandmålere. Arbejdet er planlagt til onsdag 23-3, torsdag 22-3, fredag 23-3, mandag 26-3, tirsdag 27-3 og onsdag den 28-3.I disse dage vil der blive lukket for vandet fra 9 - 16 i ...
    Sendt 19. mar. 2018 13.36 af cowboymail Erling ‎(85)‎
  • Referat fra bestyrelsesmøder 7-3-18 Der er problemer med rotter i de lave huse, hvor der ikke er ordentlig afspærring mod jord. Husk at hente jeres nøgler på ejd-kt. - ellers vil de blive destrueret.Cowboy- og jubilæumsfesten er flyttet til lørdag den 2. juni. Alle inviteres til idegruppemøde 18-3 kl 19:00 hos Peter i nr 195.Der er indkøbt en batteridrevet kædesav til Cowboybyen. Den kan lånes ved henvendelse til ejd.kt.Link til hele referatet.
    Sendt 15. mar. 2018 03.21 af cowboymail Erling ‎(85)‎
  • Vær med i festgruppen til jubilæumsfesten lørdag den 2 juni Kære beboere i SortemosenBebyggelsen har bestået i snart 41 år ! Vi burde have haft en jubilæumsfest sidste år, men initiativtagerne måtte af praktiske grunde udskyde arrangementet et år, og det er altså snart nu ! Vi omdelte en seddel til alle, hvor vi lovede at komme med en reminder om, hvornår jubilæumsfesten så skulle finde sted. Dette er første reminder om, at arrangementet finder sted og det lige præcis lørdag d. 2. juni med aktiviteter i løbet af dagen og med festmiddag og forhåbentlig underholdning om aftenen.Vi er nogle få stykker som har stukket hovederne sammen for at komme med gode ideer til aktiviteter og underholdning, men vi mangler nogle flere til at være med til at få ...
    Sendt 9. mar. 2018 02.57 af cowboymail Erling ‎(85)‎
Viser post 1 - 3 af 160. Vis flere »Nu er forårsblomsterne på vej! 
Se flere billeder fra Cowboybyen på dette link.

Cowboybyen er den lokale betegnelse for bebyggelsen for enden af Sortemosevej - en sidevej til Ring 4 i Herlev Kommune.
 
Husene er arkitektonisk helt særlige. Det er rækkehuse bygget i 1978, og det siges, at arkitekten har ladet sig inspirere af japanske huse. Husene er firkantede og findes i et eller to plan. Der er 121 huse i bebyggelsen - flest i 2 plan. Bebyggelsen kaldes måske cowboybyen, fordi alle husene har en veranda  ud for køkken og stue. Husene er udvendigt beklædt med trykimprægneret træ,  hvilket sammen med de store panoramavinduer giver husene et unikt præg.   

Fra 2014 til 2016 blev husene renoveret: Alle huse fik nyt tag med bedre isolering, nye altaner og fik skiftet vinduer og døre. De almene boliger fik nyt badeværelse 

Husene ligger i små klynger i et moseområde med mange piletræer og søer. I området er der et rigt dyreliv med bl.a. frøer, flagermus, fugle og hjorte. Cowboybyen ligger kun ca. 500 meter fra Hareskoven. 
 
Cowboybyen omfatter en afdeling i den selvejende almennyttige boligforening Sortemosen, og 21 huse, der i 2008 og 2009 blev solgt fra som ejerlejligheder. Den daglige administration varetages af KAB. 

 
Undersider (1): Dokumenter