Cowboybyen - Sortemosen i HerlevEjendomskontoret ligger Hækmosen 2 F og er åbent for personlig eller telefonisk henvendelse hver dag mellem 7:30 og 9:00. Telefon: 4449 1248.

Du kan altid skrive til ejendomskontoret på
eller du kan indtale en besked på telefonsvareren. 

Cowboybyen findes også på Facebook. Her kan beboerne selv komme med indlæg.

Nyeste meddelelser

  • Cowboy-jubilæumsfest 25-8-2017 Den 25. august I år holdes en kombineret cowboy-jubilæumsfest, fordi cowboybyen fylder 40 år. Reserver datoen nu og læs den første indbydelse.
    Sendt 16. jun. 2017 02.18 af cowboymail Erling ‎(85)‎
  • Referat fra bestyrelsesmøder 06-06-2017 Regnskabet for renoveringen er forhandlet færdig og forventes godkendt i organisationsbestyrelsen og kommunalbestyrelsen til efteråret. Der er udleveret trapezplader til erstatning for de plader, som gik i stykker. Bestyrelsen mener dog, at kombination af nye og gamle plader ikke bliver pænt og arbejder på en tegning af nye tage til carporte til vedtagelse på møderne i september. Organisationsbestyrelsen har bevilget 10.000 kr. til bebyggelsens 40 års jubilæum.Link til hele referatet
    Sendt 11. jun. 2017 11.00 af cowboymail Erling ‎(85)‎
  • Ekstraord. beboermøde/afdmøde/generalforsamling 13-06-2017 Der er indkaldt til ekstraordinært beboermøde (kl 18:00), afdelingsmøde i Boligafdeling Sortemosen (ca kl.19:00) og generalforsamling i Ejerforeningen Sortemosen (ca. kl. 19:30):med følgende dagsorden:IndkaldelseVelkomst og valg af dirigentValg af stemmeudvalg og referentForslag omTilvalg af stor KAB administrationspakkeDeklaration om ny kloakføring (Ballerup Forsyning)Betaling af vedligehold af tilbygninger til boligerne i SortemosenNye gadelygterSmøring af døre, vinduer og låseOliering af hårdttræs-vindueskarme indenforOliering af hårdt-træsgulv i nye altanerOpdateret vedligeholdelsesreglementOpdateret råderetskatalogReferat fra beboermødet - link kommer senereafdelingsmøde i Boligafdeling Sortemosengeneralforsamling i Ejerforeningen Sortemosen
    Sendt 16. jun. 2017 10.39 af cowboymail Erling ‎(85)‎
Viser post 1 - 3 af 145. Vis flere »Billedet er taget den 23. juni i år. På trods af ihærdig regn blev bålet tændt og heksen sendt afsted.
Se flere billeder fra Cowboybyen på dette link.

Cowboybyen er den lokale betegnelse for bebyggelsen for enden af Sortemosevej - en sidevej til Ring 4 i Herlev Kommune.
 
Husene er arkitektonisk helt særlige. Det er rækkehuse bygget i 1978, og det siges, at arkitekten har ladet sig inspirere af japanske huse. Husene er firkantede og findes i et eller to plan. Der er 121 huse i bebyggelsen - flest i 2 plan. Bebyggelsen kaldes måske cowboybyen, fordi alle husene har en veranda  ud for køkken og stue. Husene er udvendigt beklædt med trykimprægneret træ,  hvilket sammen med de store panoramavinduer giver husene et unikt præg.   

Fra 2014 til 2016 blev husene renoveret: alle fik nyt tag med bedre isolering, og de almene boliger fik nyt badeværelse og skiftet vinduer og døre.
 
Husene ligger i små klynger i et moseområde med mange piletræer og søer. I området er der et rigt dyreliv med bl.a. frøer, flagermus, fugle og hjorte. Cowboybyen ligger kun ca. 500 meter fra Hareskoven. 
 
Cowboybyen omfatter en afdeling i den selvejende almennyttige boligforening Sortemosen, og 21 huse, der i 2008 og 2009 blev solgt fra som ejerlejligheder. Den daglige administration varetages af KAB. 

 
Undersider (1): Dokumenter