Cowboybyen - Sortemosen i Herlev"Velkommen til Sortemosen" se folderen på dette link

Ejendomskontoret ligger Hækmosen 2 F og er åbent for personlig henvendelse hver dag mellem 7:30 og 8:30 og telefonisk henvendelse mellem 8:30 og 9:00 på telefon: 4449 1248. Link til meddelelsen om bedre service.

Du kan altid skrive til ejendomskontoret på
eller du kan indtale en besked på telefonsvareren. 

Cowboybyen findes også på Facebook. Her kan beboerne selv komme med indlæg.

Nyeste meddelelser

  • Referat fra bestyrelsesmøder 12-6-2019 Buske på kastaniehøjen skal beskæres, og der bliver lavet et standardprojekt for kældervinduer.Der må ikke være klatreplanter som f,eks. efeu og vedbend op ad husene, fordi det ødelægger facaden.Link til hele referatet
    Sendt 17. jun. 2019 13.02 af cowboymail Erling ‎(85)‎
  • Referat fra bestyrelsesmøder 8-5-2019 Bestyrelsesmødet startede med en gennemgang af muligheden for fibernet fra Fibia til intranet og fjernsyn i alle boliger. Det installeres af WAOO uden omkostninger (bortset fra udgifter til gravearbejde) og til en månedlig pris på f..eks. 139 kr. for 100/100 Mbit/s bredbånd.Ansøgninger om overdækning udenfor hoveddøren skal godkendes efter et godkendt standardprojekt. Ved nr 61 er der lavet en overdækning af carporten, der muligvis kan bruges som model for alle carporte.Link til hele referatet
    Sendt 15. maj 2019 13.38 af cowboymail Erling ‎(85)‎
  • Der lukkes for vandet 2. maj Vi har desværre et akutvandbrud ved Sortemosen 171, så der vil på et tidspunkt blive lukket for vandet.Ejd.kt. kan desværre ikke sige noget om tidshorisont på lukningen og beklager meget de gener det må medføre.
    Sendt 2. maj 2019 02.52 af cowboymail Erling ‎(85)‎
Viser post 1 - 3 af 182. Vis flere »


i

Forsiden til informationsfolderen om Cowboybyen for 40 år siden.  
Se flere billeder fra Cowboybyen på dette link.

Cowboybyen er den lokale betegnelse for bebyggelsen for enden af Sortemosevej - en sidevej til Ring 4 i Herlev Kommune.
 
Husene er arkitektonisk helt særlige. Det er rækkehuse bygget i 1978, og det siges, at arkitekten har ladet sig inspirere af japanske huse. Husene er firkantede og findes i et eller to plan. Der er 121 huse i bebyggelsen - flest i 2 plan. Bebyggelsen kaldes måske cowboybyen, fordi alle husene har en veranda  ud for køkken og stue. Husene er udvendigt beklædt med trykimprægneret træ,  hvilket sammen med de store panoramavinduer giver husene et unikt præg.   

Fra 2014 til 2016 blev husene renoveret: Alle huse fik nyt tag med bedre isolering, nye altaner og fik skiftet vinduer og døre. De almene boliger fik nyt badeværelse 

Husene ligger i små klynger i et moseområde med mange piletræer og søer. I området er der et rigt dyreliv med bl.a. frøer, flagermus, fugle og hjorte. Cowboybyen ligger kun ca. 500 meter fra Hareskoven. 
 
Cowboybyen omfatter en afdeling i den selvejende almennyttige boligforening Sortemosen, og 21 huse, der i 2008 og 2009 blev solgt fra som ejerlejligheder. Den daglige administration varetages af KAB. 

 
Undersider (1): Dokumenter