Cowboybyen - Sortemosen i Herlev"Velkommen til Sortemosen" se folderen på dette link

Ejendomskontoret ligger Hækmosen 2 F og er åbent for personlig henvendelse hver dag mellem 7:30 og 8:30 og telefonisk henvendelse mellem 8:30 og 9:00 på telefon: 4449 1248. Link til meddelelsen om bedre service.

Du kan altid skrive til ejendomskontoret på
eller du kan indtale en besked på telefonsvareren. 

Cowboybyen findes også på Facebook. Her kan beboerne selv komme med indlæg.

Nyeste meddelelser

  • Referat fra bestyrelsesmøder 2-4-2019 Flere ansøgninger om nye hække blev godkendt. Arbejdet på den den store legepladsen starter i uge 15. Renovationen ændres til efteråret, hvor papirsækkene skiftes til plastcontainere med rum til madaffald og restaffald, og storskrald ændres til hver 4. uge. Beboere i grusklynger skal selv trillle containerne ud til fast vej, hvorfor bestyrelsen undersøger, om  grusklyngerne kan asfalteres.Link til hele referatet.
    Sendt 12. apr. 2019 12.39 af cowboymail Erling ‎(85)‎
  • Skydedørene i Cowboybyen - oplysningsskema Husk venligst at omdelte skema vedr. dørene skal være afleveret senest 12/4-2019.Det er meget vigtigt, at KAB får at vide, hvor dårligt (eller godt) de nye skydedøre fungerer!!Og hvis du savner den gamle femdages vejrudsigt fra Danmarks Meteorologiske Instititut for Cowboybyen, skal du prøve vejrudsigten fra Norge : yr.no og søge på Ballerup.
    Sendt 10. apr. 2019 05.51 af cowboymail Erling ‎(85)‎
  • Referat fra bestyrelsesmøder 4. marts 2019 Der er ingen nye sager om rotter i Cowboybyen.  Rottefængeren anbefaler, at fodring af høns og fugle begrænses, så der spises helt op hver dag  (ingen tilgængelig mad for rotter og mus om natten), og at alle udluftninger gennemgås, og klimaskærmen inspiceres for huller. Alle rotter skal anmeldes til kommunen og til ejd.kt.Der konstateres flere ulækre hundelorte på boldbanen, og ejd.kt. bliver bedt om at sætte skilte op med f.eks. "Hund i snor og Lort i pose".  KAB har opsagt mobilmasten. Lejeren har kvitteret for opsigelsen og vil fjerne både mast og skure. Link til hele referatet
    Sendt 12. mar. 2019 05.32 af cowboymail Erling ‎(85)‎
Viser post 1 - 3 af 179. Vis flere »


i

Forsiden til informationsfolderen om Cowboybyen for 40 år siden.  
Se flere billeder fra Cowboybyen på dette link.

Cowboybyen er den lokale betegnelse for bebyggelsen for enden af Sortemosevej - en sidevej til Ring 4 i Herlev Kommune.
 
Husene er arkitektonisk helt særlige. Det er rækkehuse bygget i 1978, og det siges, at arkitekten har ladet sig inspirere af japanske huse. Husene er firkantede og findes i et eller to plan. Der er 121 huse i bebyggelsen - flest i 2 plan. Bebyggelsen kaldes måske cowboybyen, fordi alle husene har en veranda  ud for køkken og stue. Husene er udvendigt beklædt med trykimprægneret træ,  hvilket sammen med de store panoramavinduer giver husene et unikt præg.   

Fra 2014 til 2016 blev husene renoveret: Alle huse fik nyt tag med bedre isolering, nye altaner og fik skiftet vinduer og døre. De almene boliger fik nyt badeværelse 

Husene ligger i små klynger i et moseområde med mange piletræer og søer. I området er der et rigt dyreliv med bl.a. frøer, flagermus, fugle og hjorte. Cowboybyen ligger kun ca. 500 meter fra Hareskoven. 
 
Cowboybyen omfatter en afdeling i den selvejende almennyttige boligforening Sortemosen, og 21 huse, der i 2008 og 2009 blev solgt fra som ejerlejligheder. Den daglige administration varetages af KAB. 

 
Undersider (1): Dokumenter