Braderie 2018

Door de Activiteitencommissie van Concordia wordt in Nijkerkerveen jaarlijks een grote braderie georganiseerd. De voorbereidingen zijn inmiddels gestart, dit jaar vindt de braderie plaats op 14 april 2018.

De Braderie Nijkerkerveen is niet alleen een van de grotere jaarlijkse evenementen in Nijkerkerveen, maar ook een van de gezelligste. Het aanbod van de vele kramen is zeer divers en biedt voor elk wat wils.
Aan de kinderen is ook gedacht: op het grasveld bij het dorpshuis worden kinderactiviteiten georganiseerd en kunnen de kinderen zich uitleven in de kinderattracties.

Voor koffie, thee, broodjes, etc. kunt u terecht in Dorpshuis Concordia of op het terras. In het dorpshuis kunt u ook gebruik  maken van de toiletten. Kom dus weer gezellig naar de Braderie Nijkerkerveen, loop op uw gemak langs de kramen en maak er net als wij een leuke dag van! De braderie begint om 10.00 en duurt tot 17.00

Aanmelden standhouders
Om u in te schrijven als kraamhouder kunt u het formulier onder aan de pagina downloaden. De actuele tarieven staan daarin vermeld.
Uw aanmelding dient uiterlijk 20 februari 2018 bij ons binnen te zijn, zorg dat u er op tijd bij bent!

Het inschrijfformulier kunt u downloaden onder aan de pagina.

Contactgegevens Braderiecommissie:

  • Mail: braderienijkerkerveen@hotmail.com
  • Mobiel: 06-4282 5670

Wij hopen u op te kunnen begroeten op 14 april!

Met vriendelijke groet,

Activiteiten Commissie
Muziekvereniging ConcordiaGezellig langs de kramen........en daarna even uitblazen op het plein!
Ċ
PR Concordia Nijkerkerveen,
16 jan. 2018 10:25