CONSELL DEL SANTUARI

Grup de persones representants de diversos estaments de Calós que estudien la línia, objectius i activitats assignades per la Congregació salesiana i el Bisbat de Menorca aplicables a la Nostra comunitat.

 

GRUPS DE MATRIMONIS DE LA MARE DE DÉU

Una vegada al mes un grup de matrimonis es troben per a reflexionar i créixer com a parella, humanament,

cristiana.

 

ADMA

És una associació. de persones per conèixer, fomentar i viure la devoció a Maria Auxiliadora. Reunions mensuals de 7 a 7.30 del capvespre el dia 24 del mes.

 

SALESIANS COOPERADORS

Són una associació que com els salesians i les salesianes viuen la seva vocació. Es reuneixen amb regularitat per a fer oració, per tractar temes de formació cristiana, social i per compartir moments festius.

 

VIDA CREIXENT

Reunió de persones de la tercera edat que es reuneixen per a viure i aprofundir la seva fe i comunicar la seva alegria de viure. Reunió els dijous de 5 a 6 del capvespre cada quinze dies.

 

ESTUDIS DE BÍBLIA

Grup de persones interessades en l’estudi i aprofundiment de la Sagrada Escriptura i temes bíblics. Reunions quinzenals, els dimarts de 17 a 18 del capvespre.

 

ADORACIÓ NOCTURNA

Grup de persones que una vegada la mes, el 2n dissabte de mes de 21 a 23 h, es reuneixen per a fer adoració a Jesús Sagramentat i celebrar l’Eucaristia. És obert a tothom.