Projectes

Campanya inspectorial Suma't X els Drets de la Infància

Tancament de la campanya

En aquests propers dies tancarem oficialment la Campanya Inspectorial Súma't X els drets de la infància i en breu us presentarem la nova, centrada geogràficament a Burkina Faso. Des de Kandi, al Benín, ens donen les gràcies per haver fet possible l'equipament a la Casa d'acollida Don Bosco. 
https://youtu.be/hTzWwRsMCHs
http://sumatexlainfancia.org/sumatexkandi/?lang=ca

Vídeo de YouTube


La Torre d'aigua de Burkina

La Torre d'aigua de Burkina ja és quasi una realitat! Només falta incorporar els politancs i les plaques solars per al bombeig. Seguim avançant en el projecte “Accés a l’aigua i a l’horticultura per al complex socioeducatiu, cultural i esportiu per als infants i joves de Kouba, a la comuna de Koubri (Ouagadougou), Burkina Faso”.

foto de Vols Voluntariat Solidari.

Campanya inspectorial: ‘Suma't X els drets de la infància’

Les ONGD VOLS, Solidaridad Don Bosco i JyD Regió Est, de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora, us presentem la campanya solidària que volem promoure a les nostres cases salesianes. 

Es tracta d'una campanya solidària que pretén protegir els drets dels nens i nenes, que en molts llocs viuen en situacions de pobresa, sense llar, sense accés a l'educació, i que en la seva vida adulta tindran poques opcions d'aconseguir una ocupació que els permeti tenir els recursos suficients per a viure amb dignitat.

La campanya “Suma't X els drets de la infància” és una campanya de caràcter global, que donarà resposta a projectes salesians concrets de diverses zones del món.

En un primer moment, la campanya “Suma't” centrarà la seva atenció en tres projectes que, una vegada aconseguits, s'ampliaran a altres realitats i nous objectius:
SúmateXKandi: “Millora de l'equipament del Foyer Don Bosco de Kandi”
El projecte millorarà i reforçarà el procés d'atenció que s'està realitzant amb els nois i noies del carrer del centre Foyer Don Bosco de Kandi, dins del programa d'acolliment i defensa dels drets bàsics de nens i nenes en risc i traficats.

SúmateXGuayaquil: “Oportunitats educatives dignes per a nens, nenes i adolescents en situació de pobresa. ”
La proposta pretén millorar el rendiment acadèmic dels 866 nens i nenes en situacions de risc que assisteixen a la “Unitat Educativa P. Antonio Amador” i als Centres de Referència “Pati Mi Pana” i “Nuestros hijos”, amb l'objectiu de reduir la deserció escolar.

SúmateXSiria: “Ajuda a la població siriana acolliment als centres salesians de Aleppo, Damasc i Kafroun”
L'objectiu és atendre a la població siriana atrapada i damnificada per la terrible guerra que dura ja més de quatre anys. Les famílies que es refugien a les cases salesianes d’Aleppo, Kafroun i Damasc, que no poden o no volen abandonar el seu país i que viuen una situació de persecució i extrema necessitat de medicines, aigua potable, llum elèctrica, aliments, combustible per cuinar i material escolar.

Des de les ONGD salesianes es convida a participar en la campanya sumant esforços per garantir els drets dels nens i nenes de Síria, Kandi, Guayaquil…

Si vols conèixer més sobre la campanya solidària, en breu estarà disponible el lloc www.sumatexlainfancia.org.

Comments