Campus Esportiu 2016

El Pati de Santa Clara obrirà un any més les seves portes per desenvolupar una nova dimensió de l’esport durant el mes de juliol. Una escola d’estiu diferent, on podrem realitzar una gran varietat d’activitats esportives i educatives amb l’ajuda de diferents materials destinats a l’acció. D’aquesta manera gaudir de les millors vacances que et pots imaginar fomentant l’esport per damunt de les tecnologies.

Volem fer possible un CAMPUS ESPORTIU per a fillets/es de 1r i 2n d'ESO amb una gran quantitat d’activitats diverses utilitzades com a canal de transmissió de aquells valors humans que ajudaran als joves al seu dia a dia. Creiem que treballar per a la millor autonomia de cada individu és la millor manera d’actuar i fer créixer a la persona que porten dins. Fomentar els valors del companyerisme, la cooperació, la col·laboració, el respecte, l’ordre, etc. serà un dels principals objectius que els monitors ens posem per gaudir d’un mes de juliol divertit però a la vegada formatiu.


Una de les activitats estrella que ofereix el “Centre Juvenil Gent Jove és el campament que es realitza a la casa de colònies de Bini Talaiot. El Campus Esportiu, que enguany arriba a la 4ta edició, també oferirà cinc dies de campament, cinc dies de convivència on hi haurà un grapat de valors. 

Un component que tampoc pot faltar-hi en èpoques estivals es l’aigua. Disposem d’una programació amb moltes sortides i excursions relacionades amb aquest component. Sortides a la platja, amb kayak, rutes amb velo etc. ens garantitzen que sempre podrem gaudir d’una estona refrescant a diferents punts del municipi i que ens serviran per gaudir i conèixer el nostre entorn.  Per això, farem el possible per què els desplaçaments de distàncies curtes es realitzin amb bicicleta, amb la indumentària reglamentària i ben senyalitzats, per tal d'evitar qualsevol contratemps i a la vegada fomentar aquests valors de l’esport i l’activitat diària.

En definitiva, esperem que siguin “les millors vacances d’estiu” tant per als joves que vinguin i ens ajudi a tots a millorar com a persones i a sentir-nos compromesos dins aquesta societat.

Comments