Nagovor

"Znanje je zaklad, ki povsod spremlja svojega lastnika"

                                                            Kitajski pregovor

Drage učenke, učenci, spoštovani starši.
Pričelo se je novo šolsko leto. Učenci so se v šolo vrnili nasmejani in sproščeni. Po učilnicah, hodnikih in avlah je čutiti veliko pozitivne energije. Tudi učitelji pričenjajo šolsko leto sproščeno in hkrati v svoji ustvarjalni vnemi usklajujejo še zadnje malenkosti, ki bodo omogočile, da bo šolsko leto potekalo brez nepotrebnih stresnih situacij. V prvih dneh šolskega leta ste tudi starši s svojimi pristopi, gestami in spodbudnimi besedami učiteljem pokazali, da jim zaupate in cenite celotno delo naše šole. Naj se to medsebojno zaupanje in pozitivna sinergija nas vseh, ki se vključujemo v delo šole, nadaljuje skozi celotno šolsko leto.

Upam, da vas bo skozi šolsko leto, ki je pred nami, spremljala želja, da bi si pridobili kar največ majhnih zakladov znanja, ki vas bodo bogatili in spremljali skozi vsak dan. Ne pozabite na prijaznost, pozdrav in nasmeh. S podporo vaših staršev vas bomo učitelji vzpodbujali in vam pomagali. Naj bo to leto polno prijetnih in uspešnih šolskih dni.

Spoštovani starši,

v šolski publikaciji vam ponovno predstavljamo osnovne informacije življenja in dela naše šole. Od vas pričakujem predvsem: Bodite svojim otrokom za vzgled in v pomoč.

Ravnateljica
Suzana Petek