Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg Eclips 


We zijn het Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg in de regio Groot-Gent. 

CGG Eclips biedt gespecialiseerde, ambulante behandeling aan kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met ernstige psychische of psychiatrische problemen. 

Daarnaast beschikt ons centrum over bijzondere expertise op het vlak van drugpreventie, verslavingszorg, forensische zorg, suïcidepreventie en epilepsie.
http://www.pakt.be/

Nieuws

  • Nieuwe KO(A)PP-jongerengroep 12-18 jaar Onze KO(A)PP-jongerengroep heeft tot doel de veerkracht van de jongeren te vergroten en hun kwetsbaarheid te verkleinen. Met de groep willen we Kinderen van Ouders met een ...
    Geplaatst 13 jan. 2019 07:13 door Tim Lamon
  • Vacature suïcidepreventiewerker Momenteel zijn we op zoek naar een suïcidepreventiewerker (19u) om het preventieteam te versterken. Meer info met betrekking tot deze vacature kunt u hier nalezen.
    Geplaatst 3 dec. 2018 07:25 door Tim Lamon
  • Vacature eerstelijnspsycholoog kinderen en jongeren Momenteel zijn we in het kader van het samenwerkingsverband Samen1Plan Gent opzoek naar een eerstelijnspsycholoog (ELP) kinderen en jongeren (38u). Meer info met betrekking tot deze vacature kunt u hier ...
    Geplaatst 15 nov. 2018 04:56 door Tim Lamon
Berichten 1 - 3 van 89 worden weergegeven. Meer bekijken »

http://www.herstelacademie.be/uploads/4/0/5/5/40557111/vormingsaanbod_voorjaar_2018.pdf

Belangrijk bericht
Vanaf 25 mei 2018 gaat de nieuwe Europese GDPR-wetgeving van kracht. General Data Protection Regulation gaat over het beheer en de beveiliging van persoonlijke gegevens van Europese burgers. Wij nemen de nieuwe Europese privacywetgeving ter harte. In België is het bewaren van patiëntgegevens reeds langer streng gereglementeerd. Bij CGG Eclips staan er al werkwijzen en procedures op punt die de gegevensbescherming garanderen. Samen met andere CGG’s engageert ons CGG zich tot het verder onderzoeken naar de noodzaak van bijkomende maatregelen in het kader van deze nieuwe wetgeving.