Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg Eclips 


We zijn het Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg in de regio Groot-Gent. 

CGG Eclips biedt gespecialiseerde, ambulante behandeling aan kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met ernstige psychische of psychiatrische problemen. 

Daarnaast beschikt ons centrum over bijzondere expertise op het vlak van drugpreventie, verslavingszorg, forensische zorg, suïcidepreventie en epilepsie.
http://www.pakt.be/


Belangrijk bericht
Vanaf 25 mei 2018 gaat de nieuwe Europese GDPR-wetgeving van kracht. General Data Protection Regulation gaat over het beheer en de beveiliging van persoonlijke gegevens van Europese burgers. Wij nemen de nieuwe Europese privacywetgeving ter harte. In België is het bewaren van patiëntgegevens reeds langer streng gereglementeerd. Bij CGG Eclips staan er al werkwijzen en procedures op punt die de gegevensbescherming garanderen. Samen met andere CGG’s engageert ons CGG zich tot het verder onderzoeken naar de noodzaak van bijkomende maatregelen in het kader van deze nieuwe wetgeving.

Nieuws

  • Vacature psychiater-verslavingsarts We zijn momenteel op zoek naar een psychiater-verslavingsarts om ons team verslavingszorg te versterken. Meer info met betrekking tot deze vacature ka u hier nalezen. 
    Geplaatst 8 mei 2018 01:14 door Tim Lamon
  • Vacature teamleider administratie 30,4u (M/V) Momenteel zijn we op zoek naar een teamleider administratie (30,4u). Meer informatie met betrekking tot deze vacature kan u hier terugvinden. Solliciteren voor deze vacature kan tot uiterlijk 01 ...
    Geplaatst 19 apr. 2018 05:05 door Ann Declerck
  • Nieuwe data preventief groepsaanbod: KOPP-zorgen over mama/papa Wanneer je een kind bent van een ouder met een psychisch of een afhankelijkheidsprobleem, wordt er in de zorg de afkorting KOPP (kinderen van ouders met psychische problemen) of KOAP ...
    Geplaatst 16 feb. 2018 06:40 door Tim Lamon
Berichten 1 - 3 van 79 worden weergegeven. Meer bekijken »

http://www.herstelacademie.be/uploads/4/0/5/5/40557111/vormingsaanbod_voorjaar_2018.pdf