TASQUES

- US PASSO EN QUÈ CONSISTEIX L'ACTIVITAT D'ANGLÈS QUE M'HA DIT LA MARTA.

             CONTE: "WE'RE GOING ON A BEAR HUNT".

- FINS DIMECRES DIA 5 D'ABRIL HAN DE PORTAR EL FULL DE LA MATRÍCULA DEL COTXE OMPLERT
US RECORDO QUE ÉS IMPORTANT QUE FACIN ELLS EL QUE ELS DEMANEM, ENCARA QUE SIGUI AMB LA VOSTRA AJUDA. 

- LES TOVALLOLETES QUE TENÍEM FINS ARA EREN LES QUE ENCARA ENS QUEDAVEN DE L'ANY PASSAT. ARA JA SE'NS HAN ACABAT I SÍ QUE ANIRIA BÉ QUE TOTS PORTESSIN UN PAQUET GRAN PER A LA CLASSE.

- EL DILLUNS ELS VAIG PROPOSAR DE FER MÉS MATERIAL PER A L'AULA, ELS VAIG ENSENYAR FOTOGRAFIES DEL QUE VULL FER AMB ELLS I ES VAN ENGRESCAR MOLT. 
VULL QUE M'AJUDIN A ELABORAR-LO, D'AQUESTA MANERA EN TINDRAN MÉS CURA I TINDRAN MÉS GANES DE JUGAR SEGUR. 
ES TRACTA QUE SI TENIU A CASA QUE PORTIN: OUERES BUIDES, CAPSES DE FORMATGETS RODONES (TIPUS CASERIO), ROTLLOS DE PAPER DE WATER O DE CUINA, BASTONETS DE LES ORELLES NETS (UNS QUANTS), BOTONS QUE US SOBRIN A CASA, PEDRETES PETITES (NO SORRA), EL PLÀSTIC QUE CONTÉ LA SORPRESA DELS OUS TIPUS KINDER, CÀPSULES BUIDES DE CAFÈ, AMPOLLETES PETITES D'ACTIMEL O CACAOLAT, ETC.
SOBRETOT NO VULL QUE NINGÚ COMPRI RES NI QUE PORTEU CAP PAQUET SENCER DE CASA JA QUE A L'ESCOLA JA TENIM MATERIAL PERÒ VULL QUE ELLS PARTICIPIN PER A QUÈ LI DONIN MÉS IMPORTÀNCIA A TOT EL MATERIAL I QUE VEGIN QUE AMB OBJECTES QUE TENIM PER CASA ES PODEN FER JOCS MOLT DIVERTITS I EDUCATIUS.

-RESULTAT SORTEIG PER A LA SORTIDA A LES COTXERES DEL TRAM BESÒS.

- EL DIMECRES A LES 17h FARÉ EL SORTEIG PER SABER QUIN FAMILIAR VE D'ACOMPANYANT A LA SORTIDA MATINAL PREVISTA PER AL DIVENDRES 13 DE GENER A LES COTXERES DEL TRAM BESÒS. ELS QUE NO EM VAU ENTREGAR EL PAPER COMPTO QUE NO US OFERIU VOLUNTARIS. SI VOLEU CANVIAR D'OPINIÓ VENIU A PARLAR AMB MI.

- DEMÀ PODEN PORTAR UNA JOGUINA QUE ELS HAGIN DEIXAT ELS REIS MAGS A CASA. NO HA DE TENIR PECES PETITES I QUE NO ES PUGUI TRENCAR FÀCILMENT. L'HAN DE PORTAR A DINS D'UNA BOSSA A PART, JA QUE RECORDEU QUE DEMÀ ANEM A LA PISCINA. 

2n. TRIMESTRE

- HE TINGUT UNA IDEA I US L'HE ESCRIT A L'APARTAT D'ACTIVITATS, AQUÍ US DEIXO L'ENLLAÇ. ESPERO QUE US AGRADI I QUE TOTHOM VULGUI COL·LABORAR.

- QUAN POGUEU HEU DE PORTAR UN PAQUET DE TOVALLOLETES HUMIDES GRANS A LA CLASSE QUE JA SE'NS HAN ACABAT LES QUE TENÍEM DE L'ANY PASSAT.

- US RECORDO QUE ENS FA FALTA LA VOSTRA COL·LABORACIÓ PER TAL DE PORTAR A TERME EL PROJECTE DELS ÓSSOS I QUE PORTEU MATERIAL PER A PODER INVESTIGAR SOBRE EL TEMA. 

MOLTES GRÀCIES.

AVUI DIJOUS, ÉS L'ÚLTIM DIA PER A PORTAR EL FULL PER AL NOSTRE LLIBRE DE LA LLETRA "A". I DES DEL DILLUNS VINENT, DIA 17, FINS EL DIJOUS 20, PODEU PORTAR EL DE LA LLETRA "B".
 h
- JA SABREU PER A QUÈ ENS SERVIRÀ PERÒ NECESSITEM QUE CADA NEN/A PORTIN A L'AULA UN COIXÍ QUE ES QUEDARÀ A L'AULA DURANT UNA BONA TEMPORADA. LA MIDA POT SER COM VOLGUEU, NI MASSA GRAN NI MASSA PETIT. 

- ENCARA EM FALTEN FOTOGRAFIES DE MIDA CARNET. 

- COM JA VAIG DIR DURANT LA REUNIÓ, TOTS ELS DIVENDRES, MENYS SI FEM UNA SORTIDA, PODEN PORTAR UN CONTE DE CASA QUE FAREM EL RACÓ DE LA BIBLIOTECA A L'AULA. 

- PEL PROPER
DIVENDRES 23 de SETEMBRE HEU DE PORTAR 2 FOTOGRAFIES DELS VOSTRES FILLS/ES, MIDA CARNET, SI POT SER AMB EL FONS BLANC.