TASQUES

- LES TOVALLOLETES QUE TENÍEM FINS ARA EREN LES QUE ENCARA ENS QUEDAVEN DE L'ANY PASSAT. ARA JA SE'NS HAN ACABAT I SÍ QUE ANIRIA BÉ QUE TOTS PORTESSIN UN PAQUET GRAN PER A LA CLASSE.

- EL DILLUNS ELS VAIG PROPOSAR DE FER MÉS MATERIAL PER A L'AULA, ELS VAIG ENSENYAR FOTOGRAFIES DEL QUE VULL FER AMB ELLS I ES VAN ENGRESCAR MOLT. 
VULL QUE M'AJUDIN A ELABORAR-LO, D'AQUESTA MANERA EN TINDRAN MÉS CURA I TINDRAN MÉS GANES DE JUGAR SEGUR. 
ES TRACTA QUE SI TENIU A CASA QUE PORTIN: OUERES BUIDES, CAPSES DE FORMATGETS RODONES (TIPUS CASERIO), ROTLLOS DE PAPER DE WATER O DE CUINA, BASTONETS DE LES ORELLES NETS (UNS QUANTS), BOTONS QUE US SOBRIN A CASA, PEDRETES PETITES (NO SORRA), EL PLÀSTIC QUE CONTÉ LA SORPRESA DELS OUS TIPUS KINDER, CÀPSULES BUIDES DE CAFÈ, AMPOLLETES PETITES D'ACTIMEL O CACAOLAT, ETC.
SOBRETOT NO VULL QUE NINGÚ COMPRI RES NI QUE PORTEU CAP PAQUET SENCER DE CASA JA QUE A L'ESCOLA JA TENIM MATERIAL PERÒ VULL QUE ELLS PARTICIPIN PER A QUÈ LI DONIN MÉS IMPORTÀNCIA A TOT EL MATERIAL I QUE VEGIN QUE AMB OBJECTES QUE TENIM PER CASA ES PODEN FER JOCS MOLT DIVERTITS I EDUCATIUS.

-RESULTAT SORTEIG PER A LA SORTIDA A LES COTXERES DEL TRAM BESÒS.

- EL DIMECRES A LES 17h FARÉ EL SORTEIG PER SABER QUIN FAMILIAR VE D'ACOMPANYANT A LA SORTIDA MATINAL PREVISTA PER AL DIVENDRES 13 DE GENER A LES COTXERES DEL TRAM BESÒS. ELS QUE NO EM VAU ENTREGAR EL PAPER COMPTO QUE NO US OFERIU VOLUNTARIS. SI VOLEU CANVIAR D'OPINIÓ VENIU A PARLAR AMB MI.

- DEMÀ PODEN PORTAR UNA JOGUINA QUE ELS HAGIN DEIXAT ELS REIS MAGS A CASA. NO HA DE TENIR PECES PETITES I QUE NO ES PUGUI TRENCAR FÀCILMENT. L'HAN DE PORTAR A DINS D'UNA BOSSA A PART, JA QUE RECORDEU QUE DEMÀ ANEM A LA PISCINA. 

2n. TRIMESTRE

- HE TINGUT UNA IDEA I US L'HE ESCRIT A L'APARTAT D'ACTIVITATS, AQUÍ US DEIXO L'ENLLAÇ. ESPERO QUE US AGRADI I QUE TOTHOM VULGUI COL·LABORAR.

- QUAN POGUEU HEU DE PORTAR UN PAQUET DE TOVALLOLETES HUMIDES GRANS A LA CLASSE QUE JA SE'NS HAN ACABAT LES QUE TENÍEM DE L'ANY PASSAT.

- US RECORDO QUE ENS FA FALTA LA VOSTRA COL·LABORACIÓ PER TAL DE PORTAR A TERME EL PROJECTE DELS ÓSSOS I QUE PORTEU MATERIAL PER A PODER INVESTIGAR SOBRE EL TEMA. 

MOLTES GRÀCIES.

AVUI DIJOUS, ÉS L'ÚLTIM DIA PER A PORTAR EL FULL PER AL NOSTRE LLIBRE DE LA LLETRA "A". I DES DEL DILLUNS VINENT, DIA 17, FINS EL DIJOUS 20, PODEU PORTAR EL DE LA LLETRA "B".
 h
- JA SABREU PER A QUÈ ENS SERVIRÀ PERÒ NECESSITEM QUE CADA NEN/A PORTIN A L'AULA UN COIXÍ QUE ES QUEDARÀ A L'AULA DURANT UNA BONA TEMPORADA. LA MIDA POT SER COM VOLGUEU, NI MASSA GRAN NI MASSA PETIT. 

- ENCARA EM FALTEN FOTOGRAFIES DE MIDA CARNET. 

- COM JA VAIG DIR DURANT LA REUNIÓ, TOTS ELS DIVENDRES, MENYS SI FEM UNA SORTIDA, PODEN PORTAR UN CONTE DE CASA QUE FAREM EL RACÓ DE LA BIBLIOTECA A L'AULA. 

- PEL PROPER
DIVENDRES 23 de SETEMBRE HEU DE PORTAR 2 FOTOGRAFIES DELS VOSTRES FILLS/ES, MIDA CARNET, SI POT SER AMB EL FONS BLANC.