NOTÍCIES

- COM JA HA COMENÇAT A FER MOLTA CALOR US AVISEM QUE JA NO CAL QUE PORTIN LA BATA, I QUE NOMÉS ELS POSAREM PER FER ACTIVITATS ON ES PUGUIN EMBRUTAR. PER AIXÒ, QUE LA PORTIN ELS DILLUNS I LA DEIXAREM A LA CLASSE FINS DIVENDRES.

- AVUI DIVENDRES A LES 15h FARÉ EL SORTEIG PER A SABER QUINA PERSONA VE D'ACOMPANYANT EL PROPER DIJOUS 16 DE FEBRER AL TEATRE POLIORAMA PER VEURE EN CONCERT A LA DÀMARIS GELABERT.


- DEGUT A UN PROBLEMA INTERN AHIR DIJOUS NO VAM PODER REPARTIR LES INVITACIONS DE L'ANIVERSARI DEL JOEL B. PREVIST PER AL PROPER DILLUNS DIA 30 DE GENER. ÉS PER AIXÒ QUE US AVISO QUE NO CAL QUE PORTIN ESMORZAR JA QUE ELS CONVIDARÀ EL JOEL. 

TAMBÉ APROFITO PER A RECORDAR-VOS QUE PER AL CORRECTE I BON FUNCIONAMENT DE L'AULA ENS HEU D'AVISAR AMB ANTELACIÓ DEL DIA QUE US AGRADARIA CELEBRAR L'ESMORZAR D'ANIVERSARI DEL VOSTRE FILL/A A LA CLASSE, JA QUE SOM NOSALTRES, LES TUTORES, LES QUE US HEM DE DIR SI VA BÉ O MALAMENT AQUELL DIA PERQUÈ POT COINCIDIR AMB UNA ALTRA ACTIVITAT.

UN COP ENS HAGUEM POSAT D'ACORD AMB LA DATA HEU DE PORTAR ELS PAPERETS PER AVISAR A LES FAMÍLIES I ELS REPARTIREM A L'ESCOLA A TOTS ELS INFANTS. 
US PREGO QUE NO HO FEU D'UNA ALTRA MANERA I QUE SEGUIU AQUESTS PASSOS TAN SENZILLS.
CONSIDERO QUE SEMPRE ENS MOSTREM ACCESSIBLES ALHORA DE PODER PARLAR AMB NOSALTRES PER A QUALSEVOL DUBTE, COMENTARI O INQUIETUD QUE TINGUEU I US CONVIDO A QUE HO CONTINUEU FENT. 

MOLTES GRÀCIES. 

- RESULTAT SORTEIG PER A LA SORTIDA A LES COTXES DEL TRAM BESÒS.

- DIMECRES A LES 17h FAREM EL SORTEIG PER A SABER QUI SERÀ L'ACOMPANYANT A LA SORTIDA PREVISTA PER AQUEST DIVENDRES DIA 13 DE GENER AL TRAM BESÒS. NOMÉS ÉS DE MATÍ PERÒ IGUALMENT NECESSITEM UN ACOMPANYANT. 

- DEMÀ DIMARTS 10 DE GENER PODEN PORTAR UNA JOGUINA QUE ELS HAGIN DEIXAT A CASA ELS REIS MAGS D'ORIENT. SEGURAMENT JUGAREM A LA TARDA PERÒ QUI VULGUI, I ELS QUE ES QUEDEN AL MENJADOR, LA PODEN PORTAR AL MATÍ, A UNA BOSSA A PART MARCADA AMB EL NOM. NO HA DE CONTENIR PECES PETITES NI QUE ES PUGUIN TRENCAR FÀCILMENT. 

NOTÍCIES 2n. TRIMESTRE

EL DIVENDRES DIA 2 VAIG POSAR-VOS UNA CIRCULAR A L'AGENDA DELS VOSTRES FILLS/ES ON HAVÍEU DE MARCAR QUANTS FAMILIARS VINDRÍEU PER VEURE EL FESTIVAL DE NADAL. 
JA SABEU QUE ME L'HEU DE RETORNAR FINS EL DILLUNS DIA 12

- CLICANT A SOBRE D'AQUEST ENLLAÇ PODEU VEURE COM HAN DE VENIR VESTITS EL DIA DEL FESTIVAL DE NADAL, EL PROPER DILLUNS 19 DE NOVEMBRE QUE TINDRÀ LLOC A L'AUDITORI DE SANT MARTÍ. AVIAT US DONAREM MÉS DETALLS SOBRE L'HORARI.

- US FAIG SABER QUE EL DIMECRES 30 DE NOVEMBRE US FARÉ ENTRAR AL GIMNÀS PER A COMUNICAR-VOS COM HAURAN DE VENIR VESTITS EL DIA DEL FESTIVAL DE NADAL. NOMÉS SERAN 5 MINUTS. EL QUE NO PUGUI VENIR NO PATIU QUE A PARTIR DEL DIA SEGÜENT HO POSARÉ AL BLOC DE LA CLASSE, DINS DE L'APARTAT ACTIVITATS.

- DEMÀ DIJOUS VINDRÀ A L'ESCOLA EL FOTÒGRAF PER A FER LA FOTO DE NADAL INDIVIDUAL I EN GRUP. 
SI ALGÚ TÉ GERMANS PETITS QUE ENCARA NO VENEN A L'ESCOLA I VOLEU QUE SE LA FACIN JUNTS, US HEU D'ESPERAR A PRIMERA HORA A LA PORTA QUE SERAN ELS PRIMERS EN FER-SE-LA. ELS QUE TENEN GERMANS GRANS NO PATIU QUE ELS ANIREM A BUSCAR NOSALTRES A LA SEVA CLASSE I NO CAL QUE US ESPEREU.

- ACOMPANYANTS PISCINA DIMARTS 22 DE NOVEMBRE DE 2016. 

- US RECORDO QUE AQUEST DISSABTE DIA 19 DE NOVEMBRE TINDRÀ LLOC LA FESTA D'ANIVERSARI DE L'ESCOLA PELS SEUS 50 ANYS. TOTES LES PERSONES QUE VULGUIN I QUE ENCARA NO HAGIN COMPRAT LA SEVA ENTRADA PODEN FER-HO A LA SECRETARIA DE L'ESCOLA. 
GRÀCIES A TOTS VOSALTRES: ALUMNES, EXALUMNES, FAMÍLIES, ETC., HEU FET POSSIBLE QUE PUGUEM CELEBRAR QUE L'ESCOLA PORTI 50 ANYS FENT AQUESTA FEINA TAN MERAVELLOSA. 
ANIMEU-VOS!!!


- AHIR DILLUNS ELS VAN FER LA REVISIÓ MÈDICA ALS NENS/ES QUE PORTAVEN EL PAPER OMPLERT I HAVIEN VINGUT A L'ESCOLA. ELS QUE NO HI EREN I TENIM EL SEU PAPER SI VENEN DURANT AQUESTA SETMANA ELS PORTAREM QUAN TORNIN (FINS DIVENDRES). ELS QUE NO TINC EL SEU PAPER OMPLERT I ESTIGUIN INTERESSATS PODEU DEMANAR UNA CÒPIA A SECRETARIA I DONAR-ME'L, SI ALGÚ TÉ EL DUBTE DE SI VA PORTAR O NO EL PAPER PREGUNTEU-M'HO.

- ACOMPANYANTS PISCINA, CLIQUEU AQUÍ PER SABER QUI VINDRÀ LA PROPERA SETMANA. 

- JA PODEU ENTRAR A LA NOVA WEB DE L'ESCOLA I DES D'ALLÀ ENTRAR AL BLOC DE LA CLASSE.

- LA REVISIÓ MÈDICA SERÀ LA PROPERA SETMANA, DEL 14 AL 18 DE NOVEMBRE. DURANT AQUESTA SETMANA CONFIEM REBRE MÉS PAPERS PER A QUÈ ELS OMPLIU AMB LES DADES DEL VOSTRE FILL/A I ME'LS PORTEU QUAN ELS TINGUEU OMPLERTS. 

MOLTES GRÀCIES

- PISCINA: ELS DIES DE PISCINA I TENINT EN COMPTE QUE ARA JA COMENCEN A PORTAR JAQUETA, ANIRIA MOLT BÉ SI ELS POSEU UNA JAQUETA QUE PORTI CAPUTXA PER SI PLOU, JA QUE EL PARAIGÜES ÉS FORÇA INCÒMODE PER FER LA FILA. 

- EL PROPER DIA 19 DE NOVEMBRE L'ESCOLA FARÀ UNA FESTA PER A CELEBRAR EL 50 ANIVERSARI DE L'ESCOLA PER A TOTS ELS ALUMNES, EXALUMNES I FAMÍLIES QUE FORMEN I HAN FORMAT PART DURANT TOTS AQUESTS ANYS. 

SERÀ A LA CARPA TITUS DE BADALONA.

AVIAT US PODREM DONAR MÉS DETALLS SOBRE LA FESTA, QUI ES VULGUI APUNTAR, JA HO SABEU!

TAMBÉ US VOLEM DEMANAR QUE SI TENIU CONEGUTS QUE EREN ANTICS ALUMNES DE L'ESCOLA ELS AVISEU PER SI ES VOLEN APUNTAR I QUE SI TENIU FOTOGRAFIES ENS LES PASSEU.  


- EL PROPER DIA 27 D'OCTUBRE, SI EL TEMPS ACOMPANYA, CONFIEM PODER FER LA SORTIDA A ARBÚCIES

- SORTIDA ANUL·LADA. AVIAT US DIREM PER A QUAN ESTÀ PREVISTA REALITZAR-LA.

EL PROPER DIJOUS 13 D'OCTUBRE FAREM LA SORTIDA A ARBÚCIES PROPOSADA PEL PASSAT DIA 6/10/16 I APLAÇADA PER L'AVÍS DE PLUGES. 

- AQUÍ US DEIXO L'ENLLAÇ AMB EL POWER POINT DE LA REUNIÓ.


QUALSEVOL DUBTE JA SABEU!!!


- AQUEST ANY EL DIA QUE FARAN PSICOMOTRICITAT AMB LA MESTRA PAOLA ÉS ELS DILLUNS, A PARTIR DEL MES D'OCTUBRE JA ÉS OBLIGATORI QUE VINGUIN AMB XANDALL, SABATILLES AMB VELCRO I EL NECESSER.

- EL PROPER DIMECRES 28 DE SETEMBRE A LES 17:15h. TINDRÀ LLOC LA REUNIÓ INFORMATIVA AMB TOTES LES FAMÍLIES DEL GRUP DE P-4. ELS VOSTRES FILLS/ES ES PODRAN QUEDAR A L'ESCOLA MENTRE DURI LA REUNIÓ AMB ALTRES MESTRES. 
US ESPERO!

- AQUEST CURS, EL GRUP DE P-4 TAMBÉ ANIREM UN COP A LA SETMANA A FER NATACIÓ AL JÚPITER, SERÀ ELS DIMARTS I COMENÇAREM A L'OCTUBRE. DURANT LA PROPERA REUNIÓ US INFORMARÉ AMB MÉS DETALLS SOBRE EL DIA QUE ANEM A LA PISCINA.

- COM JA US VAM DIR A LA CIRCULAR DEL MES DE SETEMBRE, AQUEST ANY L'ESCOLA OFEREIX AQUESTES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS PER ALS ALUMNES D'EDUCACIÓ INFANTIL, PER A MÉS INFORMACIÓ PODEU PREGUNTAR A SECRETARIA.

  • HIP - HOP.
  • ANGLÈS. 
  • MÚSICA (migdia).

- EL DIJOUS 6 D'OCTUBRE FAREM LA SORTIDA DE GERMANOR A ARBÚCIES. ANIREM TOT EL DIA I HAN DE PORTAR:
  • XANDALL (PREFERIBLEMENT EL DE L'ESCOLA).
  • ESMORZAR, DINAR I AIGUA.
  • SABATILLES AMB VELCRO.