Aula CIL‎ > ‎

Tallers

Cuina Plàstica  Psicomotricitat              


        Un dels objectius que ens plantegen en aquestes aules és el de promoure l'autonomia dels nostres alumnes. Així doncs, és important treballar aspectes relacionats amb l’autonomia personal i les tasques quotidianes de la casa com per exemple anar a comprar, regar les plantes, preparar el berenar, ajudar en la cuina als pares o netejar la casa. D'altra banda, també és molt important fomentar la interacció social amb la resta de l'alumnat a través de la realització d'activitats conjuntes amb l'objetiu de sensibilitzar a tota la comunitat educativa i facilitat així una inclusió del nostre alumnat gràcies al seu desenvolupament en un ambient normalitzat.
        Per tant, per tal desenvolupar l’autonomia dels nostres alumnes així com facilitar la interacció social amb els altres, és necessari proposar algunes activitats que afavorisquen aquesta tasca. Les activitats proposades per al curs 2016/2017 són:
  • Taller de Cuina.
  • Taller de Plàstica.
  • Taller de Psicomotricitat.
        Per poder realitzar aquestes activitats és necessari la implicació de tots els membres de l’aula cil i dels tutors corresponents de les aules ordinàries, s’han de realitzar setmanalment per tal de donar-li continuïtat i, cada setmana, convidar a diferents alumnes de manera que, al llarg del curs, tots puguen participar d’aquestes activitats fomentant així la cooperació i col·laboració entre tots.
        Aquestes activitats conjuntes fomenten la interacció dels alumnes i, aquest intercanvi d’experiències, de situacions i de vivències, permet que els alumnes prenguen consciència de les seues dificultats i necessitats però també de les seues capacitats. Això és molt positiu tant per als alumnes de la cil com per a la resta, ja que aquesta convivència que s’inicia a l’escola és la que ens permetrà caminar cap una societat inclusiva.