Ajuda

                   
 

    El lloc web del CEIP Tombatossals de Castelló està dissenyat per a que el nombre de complements de programari siga el mínim. Tot i així, per tal de gaudir de tots els continguts, recomanem que s'instal·len o actualitzen els següents programes:

Adobe reader Adobe Flash Player Java

    El navegador base sobre el que s'ha desenvolupat tot el projecte és Mozilla Firefox. En qualsevol cas, l'execució no hauria de presentar problemes en altres navegadors (Internet Explorer, Opera, Safari o Chrome).

    En previsió de futures actualitzacions dels navegadors i davant qualsevol dificultat d'accés recomanem utilitzar els navegadors Mozilla Firefox, Opera o Chrome.

NOTES IMPORTANTS:

    Es recomana actualitzar les pàgines per tal de que els continguts siguen els adequats. Per realitzar aquesta funció premeu les tecles Ctrl+R. Si no veieu correctament el contingut haureu d'eliminar les dades de navegació del navegador que utilitzeu. Aquesta acció és important per gaudir de les actualitzacions del lloc..

    Si empreu l'Internet Explorer haureu d'acceptar l'execució de controls ActiveX quan el navegador us ho demane.

    Si empreu Google Chrome haureu d'instal·lar el complement necessari per tal d'afegir els canals RSS al navegador. Instal·lació ací

    Depenent de la configuració del vostre antivirus o del "firewall" de Windows, pot ser no s'executen de forma correcta algunes aplicacions Java, cosa per la qual, haureu de fer les oportunes modificacions.

NAVEGADORS: Mozilla Firefox Opera Safari Chrome Internet Explorer