Inici

El CEED es l´únic centre educatiu públic de la Comunitat Valenciana on es poden cursar els estudis de Batxillerat en règim a distància. Són centres associats al CEED l’IES Figueras Pacheco, d'Alacant, i l’IES Francesc Ribalta, de Castelló de la Plana.

El CEED és un centre públic que depén de la Conselleria d'Educació. Ofereix un ensenyament totalment gratuït, atenció personalitzada del professorat (a través de tutories col·lectives i individuals) i materials adequats i específics per a l'educació a distància. L'atenció als estudiants s'organitza en un horari ampli i flexible per adaptar-se a les necessitats individuals de cadascú i disposa d'un ventall ample d'eines de comunicació entre professors i alumnes, tant de forma presencial com telemàtica.

Els estudis de Batxillerat s'estructuren en dos cursos i tres modalitats diferents, que estan relacionades amb els estudis universitaris posteriors:

     Arts

     Ciències i Tecnologia

     Humanitats i Ciències Socials

En acabar el batxillerat, s'obté la titulació corresponent, amb la qual es pot optar a qualsevol lloc de les administracions públiques catalogades en el grup C1. El títol obtingut també permet continuar estudis universitaris o de cicles formatius de grau superior. 

Des d'aquesta pàgina es poden consultar els continguts del pla d'estudis complet

Terminis de matrícula

 
Admissió: del 22 de maig al 15 de juny
         Feu clic ací

Matrícula: 26, 27 i 28 de juny i del 3 al 7 de juliol

Extraordinària: fins al 31 de juliol

    Més informació a Matriculació 2017-18 

Avaluació

En els estudis de batxillerat a distància no existeix límit de convocatòries per a obtenir el títol.

Encara que no se superen totes les assignatures, les matèries aprovades no s’han de tornar a cursar.

Les matèries de segon assenyalades amb un asterisc (*) són incompatibles amb les corresponents matèries de primer i, per tant, només es poden aprovar si s’han superat prèviament les de primer.

SelectionFile type iconFile nameDescriptionSizeRevisionTimeUser
Subpàgines (1): Horaris 2016-17
Comments