Inici de curs

Aquesta setmana s'inicien les activitats lectives del batxillerat a distància. Des d'aquesta pàgina, podeu accedir a tota la informació important per planificar-vos l'estudi i per començar a estudiar:

  1. els horaris de les tutories individuals i col·lectives (classes),
  2. la proposta de calendari d'exàmens,
  3. els llistats de llibres de text (de primer i de segon curs),
  4. el calendari escolar del curs 2017-18,
  5. el pla d'estudis del batxillerat a distància i
  6. les guies d'estudi de totes les assignatures.

Des d'aquesta pàgina, podeu accedir a la plataforma virtual Moodle, en la qual estan allotjats els cursos de totes les assignatures que s'imparteixen en aquest règim d'estudis. Per entrar, heu de fer clic en el botó "Aula Virtual 2017-18, que apareix a l'esquerra d'aquesta pàgina, sota el logotip del CEED-CV i heu de seguir aquestes indicacions:

  1. Feu clic en el botó "Inicia la sessió", que es troba en la part superior dreta de la pàgina.
  2. Introduïu el nom d'usuari i la contrasenya, tal com s'indica en aquesta imatge:
  3.      

  4. Quan entreu a la plataforma la primera vegada hauríeu d'editar el perfil per afegir una fotografia i comprovar si l'adreça de correu electrònic que apareix en el perfil és correcta.
            - Feu clic en l'opció "Perfil" del menú desplegable que s'activa en fer clic amb el ratolí sobre el triangulet que apareix a la dreta del vostre nom (a la part superior dreta de la pàrina).

            - Feu clic en l'opció "Edita el perfil" i introduïu els canvis necessaris.

            - Per guardar els canvis i eixir, féu clic en el botó "Actualitza perfil".


Al llarg d'aquesta setmana, que és una setmana inicial de presentació del curs, en l'aula virtual de totes les assignatures es publicarà l'horari de tutories, la guia d'estudis i alguns altres recursos que us ajudaran a conèixer cada assignatura i, per tant, a planificar-vos bé l'horari d'estudi.

És important que, en funció de les vostres possibilitats reals de treball, us feu un horari d'estudi setmanal i que sigueu rigorosos a l'hora de seguir-lo.

També és imprescindible que esteu atents, cada setmana, a les orientacions que es facilitaran en l'aula virtual per poder estudiar les diverses matèries que formen part del vostre currículum i que, si teniu algun dubte o necessiteu qualsevol aclariment, us poseu en contacte amb mi o amb el professor/a encarregat de cada assignatura utilitzant les adreces de correu que figuren en el llistat de Tutories individuals.


Castelló de la Plana, 11 de setembre de 2017 


El CEED es l´únic centre educatiu públic de la Comunitat Valenciana on es poden cursar els estudis de Batxillerat en règim a distància. Són centres associats al CEED l’IES Figueras Pacheco, d'Alacant, i l’IES Francesc Ribalta, de Castelló de la Plana.

El CEED és un centre públic que depén de la Conselleria d'Educació. Ofereix un ensenyament totalment gratuït, atenció personalitzada del professorat (a través de tutories col·lectives i individuals) i materials adequats i específics per a l'educació a distància. L'atenció als estudiants s'organitza en un horari ampli i flexible per adaptar-se a les necessitats individuals de cadascú i disposa d'un ventall ample d'eines de comunicació entre professors i alumnes, tant de forma presencial com telemàtica.

Els estudis de Batxillerat s'estructuren en dos cursos i tres modalitats diferents, que estan relacionades amb els estudis universitaris posteriors:

     Arts

     Ciències i Tecnologia

     Humanitats i Ciències Socials

En acabar el batxillerat, s'obté la titulació corresponent, amb la qual es pot optar a qualsevol lloc de les administracions públiques catalogades en el grup C1. El títol obtingut també permet continuar estudis universitaris o de cicles formatius de grau superior. 

Des d'aquesta pàgina es poden consultar els continguts del pla d'estudis complet

Terminis de matrícula

 
Admissió: del 22 de maig al 15 de juny
         Feu clic ací

Matrícula: 26, 27 i 28 de juny i del 3 al 7 de juliol

Extraordinària: fins al 31 de juliol

    Més informació a Matriculació 2017-18 

Avaluació

En els estudis de batxillerat a distància no existeix límit de convocatòries per a obtenir el títol.

Encara que no se superen totes les assignatures, les matèries aprovades no s’han de tornar a cursar.

Les matèries de segon assenyalades amb un asterisc (*) són incompatibles amb les corresponents matèries de primer i, per tant, només es poden aprovar si s’han superat prèviament les de primer.

SelectionFile type iconFile nameDescriptionSizeRevisionTimeUser
Subpàgines (1): Horaris 2017-18
Comments