HOME‎ > ‎School Information‎ > ‎

Bell Schedules 2019-2020


Period

Time

Length

1

8:30 - 9:50

80 min

Den Time (2)

9:54 - 10:24

30 min

3

10:28 - 11:48

80 min

4

11:48 - 1:36


4A lunch

11:48 - 12:13

25 min

4C lunch C = Center

12:30 - 12:55

25 min

4B lunch 

1:11 - 1:36

25 min

5

1:41 - 3:00

79 min





*For all students who need to stay after school for practices or remediation, please note that the activity bus leaves at 5:30 to return students to their home high schools.  
SelectionFile type iconFile nameDescriptionSizeRevisionTimeUser