Pagina principal‎ > ‎

CONFERÈNCIA JUBILACIÓ DE LA POLICIA

 

Ahir es va celebrar la conferència per la jubilació de les policies a la seu de CC.OO. de Catalunya.

A l'acte van assistir entre d'altres la Directora Provincial de l'INSS així com membres de diversos cossos policials i de bombers, que van aportar la seva visió en referencia al procés. La conferencia va ser presentada pel Secretari General de FSC CCOO i el representant de l'Agrupació de Policies de CCOO-Catalunya.

La Directora Provincial de l'INSS va començar la seva ponència indicant que el procés d'anticipació de la jubilació per la policia (mitjançant coeficients reductors) es troba en una fase molt avançada, si  no s'era factible formalitza-ho abans de finalitzar l'actual legislatura política. Va afegir que la Llei General de la Seguretat Social, contempla la possibilitat d'anticipi de l'edat de jubilació de la policia i que tal com van fer avanç el personal de vol i treballs aeris, els miners, bombers i l'Ertzaintza, confia en què aproximadament al segon semestre del 2016 es pugui fer efectiu un RD que doni viabilitat al procés de jubilació anticipada. 

Els companys de Bombers, de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil van valorar el procés i ens van informar de la regulació per les jubilacions que tenen als seus cossos.
El company de l'Ertzaintza va explicar detalladament com es va produir l'avançament de les seves condicions de jubilació i de les sobrecotitzacions que afecta o poden afectar-nos al procés. Comments