Welkom op de website van Burgerhulpverlening Bezuidenhout (BB).
De BB heeft in Bezuidenhout een 6-minutenzone gerealiseerd en werkt
vanuit haar hoofdkwartier aan de Anna van Hannoverstraat 4
te 's-Gravenhage.

10 kaderleden van de BB zijn belast met het onderhoud, de instandhouding en de uitbreiding van de aanwezige AED's en het vergroten van het aantal burgerhulpverleners. Deze burgerhulpverleners zijn, via de meldkamer ambulancezorg (112), 24/7 oproepbaar in het geval dat iemand wordt getroffen door een hartstilstand.
Wilt u burgerhulpverlener worden of uw AED aanmelden waardoor deze beschikbaar wordt voor burgerhulpverleners bij een hartstilstand? Wilt u uw BHV-organisatie aanmelden om te helpen bij calamiteiten?  Dan kunt u via onderstaande knoppen dit aanmelden. Ook kunt u informatie aanvragen over het onderhoud aan uw AED.
RODE KRUIS
Alle kaderleden van de BB zijn tevens actief als hulpverlener Bevolkingszorg Haaglanden bij Het Rode Kruis.


VST
De helft van de vrijwilligers van de BB zijn (actief-dienend) militair en/of veteraan en zijn aangesloten bij het Veteranen Search Team (VST). Zij worden opgeroepen bij gecoördineerde zoektochten bij de vermissing van personen. De BB roept alle Bezuidenhoutse militairen/veteranen op zich ook aan te sluiten bij het VST en zich te melden bij de BB om zo samen richting een eventuele inzet te gaan. Meer info: www.veteranensearchteam.nl