Notícies‎ > ‎Curs 2016-17‎ > ‎

PREMIS LITERARIS SANT JORDI DE TORDERA 2017

2 de maig 2017, 3:31 publicada per Viqui Carlos   [ actualitzat el 2 de maig 2017, 3:32 ]
PREMIS LITERARIS SANT JORDI DE TORDERA 2017

La Regidoria de cultura va lliurar el diumenge 23 d'abril, durant la fira de Sant Jordi, els premis del concurs de punts de llibre i els premis del concurs literari infantil, premis "Barón de Carlos".
Pel que fa als punts de llibre. En la categoria de 3 a 5 anys es va premiar a Ona Carlos de P4, en la categoria de 11 a 14 anys es va premiar el punt de llibre d'en Diego Ortín, de 6è de Primària i en la categoria de 15 a 17 es va guardonar a Laia Roure de 4t d'ESO.
Pel que fa als treballs literaris, en la categoria infantil A (de 6 a 8 anys). En poesia es va premiar en primer lloc a Marc León per "La Castanya" i en segon lloc a Veda Alcuescar per "Bruixes".
I en la categoria Infantil B (de 9 a 11 anys) també en la modalitat de poesia es va premiar en segon lloc a Laia Cladellas pel poema "El llibre".

El dijous, 20 d'abril, també es van lliurar els premis literaris Sant Jordi en les categories juvenil i adults.
En la categoria juvenil C (de 12 a 14 anys), en la modalitat de prosa, el segon lloc va ser per Jan Torrent pel seu treball "Somnis de vidre".
Pel que fa al grup D (de 15 a 18 anys), el guanyador del primer premi en prosa va ser per en Quentin García pel seu treball "Fruit d'un amor impossible". Mentre que el segon premi va ser per Ruth Maresma per "Diari d'una fugida". En aquesta categoria va rebre un accèssit la Clara Maresma per "En quart creixent".
En el grup E (de 19 a 25 anys), en poesia, el primer premi va ser per l'Adrià Peñas, un exalumne de la nostra escola, pel seu treball "Rumb a la terra somiada".
El primer premi de la modalitat de poesia del grup F (adults) va ser per a Quim Haro, professor del nostre centre, per "L'ànima de filferro". I en prosa, el primer premi va ser per la Maribel Marín, exprofessora de l'Escola Brianxa, pel seu treball "Endreçant el temps" i un accèssit del premi Impromptus Prudenci Bertrana pel seu treball "Un gos va a missa". 

Enhorabona a tots i a totes!

 
 Comments