Notícies‎ > ‎

Curs 2014-15

OBRES a l'escola

21 d’ag. 2015, 10:59 publicada per Joan Collet   [ actualitzat el 27 d’ag. 2015, 10:54 ]

Durant tot aquest estiu l'escola ha estat cap per amunt. S'hi ha fet grans OBRES, que en el cas dels més petits serà com si estrenessin una escola nova.
Les obres han implicat una redistribució de les aules de manera que les aules d'1 any,  2 anys, P3 i P4 quedaran juntes; les aules de P5, primer de primària i segon de primària també estaran agrupades, així com les de cinquè i sisè de primària.
A més, s'ha pintat, fet sostre nou i posat suros a les aules d'ESO.
Encara no està tot acabat, però segur que ho estarà i ho gaudirem quan comenci el curs.

L'escola Brianxa prepararà alumnes pels exàmens oficials de Cambridge

13 de jul. 2015, 8:42 publicada per Joan Collet   [ actualitzat el 14 de jul. 2015, 4:36 ]

Per Rosa Matas

Conscients de la importància que té avui en dia aprendre anglès, l’Escola Brianxa esdevindrà, el proper curs 2015-2016, escola preparadora dels exàmens oficials de Cambridge University, a través de Merit School.

Aquests exàmens són reconeguts mundialment i, aprovant-los, s’acredita que l’alumne/a ha assolit amb èxit els diferents nivells d’anglès segons el Marc Comú de Referència per a les Llengües.

L'escola Brianxa prepararà l’alumnat d’ESO interessat en obtenir aquests títols: KET for Schools (A2), PET for Schools (B1) i First Certificate for Schools (B2) durant l'horari lectiu del proper curs 2015-16. L'alumne/a farà simulacres d’exàmens reals i es donaran orientacions i consells pràctics per tal superar amb èxit els exàmens de Cambridge.

Per saber-ne més, no us podeu perdre la reunió informativa de Merit School, el dimarts 8 de setembre a les 19.00h, a l’aula d’ESO3.

Tots els pares i mares d’alumnes d’ESO hi esteu convidats!

CALENDARI DE LES PROVES EXTRAORDINÀRIES DE SETEMBRE CURS 2014-15

1 de jul. 2015, 2:13 publicada per Joan Collet

REUNIONS INFORMATIVES D'INICI DE CURS

30 de juny 2015, 0:40 publicada per Xavi Manresa

Les reunions informatives que es faran al setembre, seguiran aquest ordre:


LLISTAT DE LLIBRES DE TEXT 2015-16

29 de juny 2015, 14:41 publicada per Xavi Manresa   [ actualitzat el 29 de juny 2015, 14:49 ]

En aquesta notícia us deixem adjunt el llistat de llibres de text del proper curs 2015-16, així com la llista de material dels cursos de Primària.

IDDINK: COM I QUAN RETORNAR ELS ECOBOOKS

18 de juny 2015, 10:49 publicada per Xavi Manresa   [ actualitzat el 18 de juny 2015, 10:56 ]

El 26 de juny de 10 a 14 hores podeu retornar els ECOBOOKS de l'empresa IDDINK, en aquest enllaç trobareu un vídeo de com cal retornar-los:


www.iddink.cat

Demà divendres 19 de juny, els vostre fill/a us portarà a casa l'albarà de recollida de llibres.

Els alumnes dESO 4 "s'han cobrat" el premi de "Pinta la Marató" de TV3

18 de juny 2015, 10:25 publicada per Joan Collet


No hi ha res millor per acabar el curs que anar-te'n de colònies. I això és el que han fet els alumnes de quart d'ESO aquests dimecres i dijous, dies 17 i 18 de juny, respectivament.
Han anat a La Molina (alberg La Mare de les Neus) a gaudir del premi per haver guanyat "Pinta La Marató".
Durant dos dies, han fet observació astronòmica del Sol, altres estrelles i planetes, tirolina, ponts..., tir amb arc, rocòdrom, cursa d'orientació, etc.
Ha estat una oportunitat més per segellar de forma inoblidable els darrers dies que aquests alumnes estaran junts a Brianxa.


FESTA FINAL DE CURS 2015

18 de juny 2015, 5:05 publicada per Xavi Manresa

Recordeu que demà és la festa final de curs amb la següent programació:

VISITA DE LA MANÁ

12 de juny 2015, 4:46 publicada per Sílvia Planas

Avui als nens i nenes de segon ens ha vingut a visitar una noia japonesa, la Maná. Amb ella hem pogut parlar una estona sobre la cultura japonesa i ens ha explicat moltes coses sobretot de l'escola japonesa. També ens ha escrit l'alfabet japonès i hem vist molt fotos de la seva ciutat Tòquio! moltes gràcies Maná!

PROJECTE: "LA MÀQUINA DEL TEMPS"

4 de juny 2015, 0:16 publicada per Xavi Manresa   [ actualitzat el 4 de juny 2015, 10:32 ]

Atenció mares i pares, àvies i avis, familiars i amics

 A principis de setembre, vam començar el curs molt intrigats per una notícia publicada a molts mitjans de comunicació de tot el món: la comunitat científica internacional havia descobert una escletxa per poder viatjar en el temps i s’obria un ventall de possibilitats d’investigació. Com que l’escola s’havia plantejat treballar com a projecte durant aquest curs “la vida quotidiana a les diferents èpoques i cultures”, ens vam interessar molt per aquesta troballa i vam poder contactar amb alguns dels investigadors més prestigiosos. Tot el curs hem seguit molt de prop els avenços en aquest sentit dels millors científics, molt d’ells nominats al nobel i us podem informar en exclusiva, que han aconseguit dissenyar i construir una màquina per poder viatjar en el temps.

Com a escola pilot teníem l’oportunitat de participar en els primers viatges de prova amb humans, i no hem dubtat a apuntar-vos-hi a tots. Així doncs, el proper divendres 5 de juny, a les 4h de la tarda, us esperem a l’escola per començar aquesta aventura tan interessant. Igualment us informem que, per poder viatjar en el temps sense perills, la comunitat científica ha format uns “pilots especialistes” per conduir la màquina i informar-vos de tot el que us trobareu a les diferents èpoques que es poden visitar:

-       L’època dels homes de Cromanyó.

-       L’època medieval.

-       L’antic Egipte.

-       El Japó feudal.

-       La Grècia clàssica.

-       La Roma imperial.

-       L’època precolombina.

-       El segle XX.

-       Els dinosaures de Coll de Nargó.

-       El futur.

Els viatges són gratuits però degut al seu caràcter totalment experimental, no podem garantir que tothom haurà acabat abans de les 5h ni que l’escletxa no es tancarà abans d’acabar, per això recomanem viatjar en grup.

 No us ho penseu!

Farem història!

Escola Brianxa

* Adjunt en aquesta notícia trobareu el plànol de les exposicions.


1-10 of 109