FESTA FINAL DE CURS 2013

19 de jul. 2013, 7:57 publicada per Web Brianxa   [ actualitzat el 19 de nov. 2013, 1:41 ]

Fidel a la cita anual, arriba la festa final de curs de l'escola el proper divendres 21 de juny. Trobareu tota la programació detallada en el següent enllaç:


Com el curs anterior, hi haurà la festa de l'escuma, el tradicional partit de bàsquet, el comiat de 4t d'ESO, el sopar a l'arbreda, i com a novetat trobareu que el sopar estarà ambientat en els anys 80, i després de sopar es seguirà amb la disco mòbil, no us ho perdeu!! 

UN NOU PREMI BALDIRI REIXAC

19 de jul. 2013, 7:55 publicada per Web Brianxa   [ actualitzat el 19 de jul. 2013, 7:55 ]

El jurat dels premis Baldiri Reixac (fundació Lluís Carulla) ha atorgat un nou premi (vuitè de l'escola) al treball presentat, "Restaurant l'eriçó".

Durant el curs 2011-12 els alumnes de l'aula de P5 (actualment cursen 1r de Primària), amb la seva tutora Sílvia Santiago, varen dur a terme el projecte "Restaurant l'eriçó" que ha estat premiat per la seva qualitat i contingut amb 700€. (enllaç amb el veredicte 2012-13)

Els alumnes i la Sílvia Santiago, acompanyats per pares i familiars, recolliran el premi concedit, que es lliurarà el proper 2 de juny a l'Espluga de Francolí, en un acte que serà presidit pel conseller de cultura de la Generalitat de Catalunya, el sr. Ferran Mascarell.

ENHORABONA A TOTS I TOTES!

L'OBRA DE SANT JORDI 2013

19 de jul. 2013, 7:53 publicada per Web Brianxa   [ actualitzat el 19 de jul. 2013, 7:53 ]

El passat 24 d’abril, el gimnàs de l’escola es va convertir per una estona en un teatre per tots els nens i nenes de llar d’infants i parvulari.

Un grup de mares i un pare molt atrevits varen representar amb molt d’’èxit, “La llegenda de Sant Jordi”.

Des de l’escola volem agrair la col•laboració dels pares, tant per la bona estona que ens van fer passar, com per l’esmorzar tant bo que van preparar.

Moltes gràcies a tots! ...i el curs que ve esteu convidats a representar un nova obra!

CONSTRUCCIÓ DE MOLÈCULES QUÍMIQUES, ESO2

19 de jul. 2013, 7:47 publicada per Web Brianxa   [ actualitzat el 19 de jul. 2013, 7:48 ]

Cada alumne de segon d'ESO ha construit un model d'una molècula química a escala.


Han usat pasta d'assecat ràpid per fer els àtoms, units amb fil d'alumini (enllaços). Un cop pintats i envernissats, han fet la llegenda i ho han fotografiat tot plegat.

Descarregar el protocol del taller "Construcció de molècules"

CLOENDA EDUCACIÓ VIAL

19 de jul. 2013, 7:44 publicada per Web Brianxa   [ actualitzat el 19 de jul. 2013, 7:45 ]

El 9 de maig d’enguany s’ha celebrat la Cloenda d’Educació Vial.

Com cada any han repartit els premis del concurs de dibuix on hi participen totes les escoles de Tordera.

El segon premi de la categoria de tercer de primària l’ha guanyat un alumne de la nostra escola.El guanyador ha estat: Gerard Díaz Estruch.

Li desitgem moltes felicitats.
ACTIVITATS LLAR D'INFANTS

16 de jul. 2013, 14:24 publicada per Web Brianxa

En aquesta notícia trobareu un petit recull de fotografies de les últimes activitats que s'han fet a la llar d'infants.
En poc tems han "viatjat a Xina", han après algun dels menjars, han fet ioga amb els pares i/o mares, han vist un conte de titelles, i a més, enmig del viatge han tingut temps de pintar, experimentar amb xocolata, escoltar contes...

PREMIS BARON DE CARLOS

16 de jul. 2013, 14:18 publicada per Web Brianxa   [ actualitzat el 16 de jul. 2013, 14:22 ]

La Regidoria de Cultura de Tordera va lliurar dijous 17 d'abril els premis literaris " Barón de Carlos " i els de punts de llibre.

L'acte va tenir lloc a la Biblioteca de Tordera i el van presentar la Cristina Gallego i l'Alberto Rojo del programa radiofònic " Bon dia menuts " i la Queralt Ametller va amenitzar la festa amb la lectura d'un conte titulat "La senyora dels llibres ". Com cada any alguns alumnes de la nostra escola han estat premiats:

- En la categoria A, de 6 a 8 anys, en poesia el segon premi va ser per a l'Abril Fernández i un accèssit per a l'Alan Soto.
- En la categoria B, de 9 a 11 anys, en la modalitat de prosa, el primer premi va ser per al treball de la Xènia Freixa. I en la modalitat de poesia es va premiar el poema d'en Pol Colomer.

I el jurat del concurs de punts de llibre va premiar a l'Àlex Muñoz en la categoria de 6 a 10 anys.

El dilluns 22 d'abril, al Teatre Clavé, es van lliurar els premis de la categoria juvenil del Concurs Literari de Sant Jordi. La Clara Maresma va ser la guanyadora de la modalitat de prosa de la categoria juvenil C, de 12 a 14 anys. I també es va lliurar un accèssit per a la poesia d'en Marc Canalejo.

Finalment en la categoria juvenil D, de 15 a 18 anys, es va lliurar un accèssit a la poesia presentada per en Sergi Carbó.
Enhorabona a tots i totes!


SANT JORDI 2013

16 de jul. 2013, 14:13 publicada per Web Brianxa   [ actualitzat el 16 de jul. 2013, 14:14 ]

Aquest matí els alumnes de P5 fins a 6è de Primària han visitat la I Fira de Sant Jordi que es feia a Tordera.

Un cop han arribat a l'escola, s'ha celebrat una nova edició de l'entrega de Premis Literaris i de dibuix de Sant Jordi. Tots els alumnes d'educació Infantil i Primària han participat de l'acte, obert a les famílies de l'escola.

Per altra banda, els alumnes de Secundària han conegut els guanyadors del concurs a la Biblioteca a Tordera, i un cop finalitzat, han visitat la Fira de Sant Jordi.

Amb tot, us desitgem una bona diada de Sant Jordi 2013.
JORNADA DE PORTES OBERTES A LLAR D'INFANTS

16 de jul. 2013, 14:10 publicada per Web Brianxa   [ actualitzat el 16 de jul. 2013, 14:11 ]

L'escola Brianxa farà una jornada de portes obertes a la llar d'infants el divendres 26 d'abril de 15 a 17 hores.

La jornada consta d'una xerrada informativa i la visita al centre, recordeu que el període de PREINSCRIPCIONS 2013-14 serà del 6 al 17 de maig per als alumnes de llar d'infants.
En el cas de no poder assistir-hi, podeu trucar al centre i concertar una visita.


MUSEU DALÍ, CICLE INICIAL

16 de jul. 2013, 14:08 publicada per Web Brianxa   [ actualitzat el 16 de jul. 2013, 14:08 ]

El passat divendres 22 de febrer els alumnes de CI vam visitar el Museu Dalí de Figueres.

Durant el viatge la guia que ens acompanyava ens va explicar curiositats de la vida d'en Dalí i ens va parlar d'algunes coses que veuríem al museu.

Quan vam arribar ens van rebre dues noies amb un ou gegant... a dins hi portaven algunes sorpreses! Ja dins el museu vam recórrer diferents sales, mentre ens anaven explicant detalls dels quadres més importants. El que més ens va agradar va ser un quadre que s'havia de mirar d'una manera una mica especial i també un cotxe màgic que a dins hi plovia!

Al final de la visita vam convertir-nos en artistes intentant crear animals fantàstics.


1-10 of 40