Iskolánkról‎ > ‎

Iskolánk alapítványa - Makkosházi Általános Iskoláért Alapítvány

Makkosházi Általános Iskoláért Alapítvány

 

Iskolánk 1996-ban létrehozta a „Makkosházi Általános Iskoláért Alapítványt”. Célja az iskolában folyó nevelő-oktató munka színvonalának emelése, tárgyi feltételeinek javítása, a kiemelkedő eredményt elérő tanulók, valamint a tanulókkal eredményesen foglalkozó pedagógusok elismerése, az iskolai hagyományok megőrzése, a nehéz körülmények között élő tanulók fejlődésének, esélyegyenlőségének elősegítése, az egyéni és csoportos tanulmányutak, szakmai kirándulások támogatása.

Örömmel mondhatjuk, hogy alapítványi rendezvényeink és a családi napok iskolánk életének hagyományos eseményeivé váltak. Alkalmat adnak arra, hogy szülők, pedagógusok, iskolánk dolgozói és volt tanítványai valamint intézményünk fenntartójának képviselői találkozhassanak, beszélgessenek egymással, megismerjék egymás véleményét.

Nem titkolt célunk az alapítvány vagyonának gyarapítása sem, ami nélkülözhetetlen anyagi hátteret biztosít a fent említett céljaink és feladataink sikeres megvalósításához. Az alapítványunk bankszámlaszámmal rendelkezik: 11735005-20463650

Személyi jövedelemadója 1%-át a következő adószám megjelölésével ajánlhatja fel: 

"Makkosházi Általános Iskoláért" Magánalapítvány"

18458271-1-06

Megköszönve eddigi támogatásukat, ezután is bármilyen összegű felajánlást köszönettel fogadunk!


                                          Györe Mihályné
                                           Kuratóriumi tag


Alapítványunk részt vesz a Bonifert Domonkos Nemzetközi Matematikaverseny szervezésében is, melynek oldalait ide kattintva érheti el.