Aplicacions‎ > ‎

Android + iOS


SoundHound

12 d’oct. 2016, 2:23 publicada per Antoni Miralpeix   [ actualitzat el 26 de nov. 2016, 14:39 ]


Tasca D06. 
  • Busca una cançó xiulant o tral·lalejant-la. Digues quina cançó has fet en un document de google i fes una captura de pantalla del mòbil amb el resultat obtingut. Desa la imatge i el document a la carpeta D amb el nom de D06.

SoundHound és uns eina de reconeixement de música , tant la que soni d'un reproductor com fins i tot identificar cançons  cantades o taral·lejades.
Funciona com a dispositius de mans lliures al cotxe i permet accedir a tots els seus serveis de música favorits dins de SoundHound, incloent: Spotify, Pandora, Apple música, Deezer, LyricFind, YouTube , Beats1 Ràdio, Bandsintown, Facebook, Twitter, i més.

Vídeo de YouTubeComparació SoundHound, Shazam i Sound Search de Google

Vídeo de YouTube

Vídeo de YouTubeShazam

12 d’oct. 2016, 2:16 publicada per Antoni Miralpeix   [ actualitzat el 12 d’oct. 2016, 2:16 ]

Buscar i descobrir música


SHAZAM per a iOS, ANDROID i WINDOWS PHONE

"Escucha. Descubre, compra y comparte la música y TV que más te gusta. Sigue a los artistas y descubre qué música shazamean. Además, al mismo tiempo puedes leer sus biografías, letras y noticias musicales personalizadas."iReal Pro

7 de febr. 2016, 2:34 publicada per Antoni Miralpeix   [ actualitzat el 28 de nov. 2016, 4:01 ]

Tasca D12: crea la base d'acompanyament per a poder estudiar, improvisar o crear cançons. Crea la base d'un blues en La per a improvisar. 


Una magnífica eina que permet construir la base amb els acords i estil musical preferits. Ideal per a practicar la improvisació
Permet exportar en diversos formats d'àudio, midi i xml, compatible amb altres programes
Trobat a: http://irealpro.com/

Vídeo de YouTube


iReal Pro

Chordbot (iOS / Android)

7 de febr. 2016, 2:30 publicada per Antoni Miralpeix   [ actualitzat el 11 d’oct. 2016, 4:06 ]

"Chordbot és una eina de composició / acompanyant electrònic que et permet crear i interpretar progressions d'acords complexos amb facilitat en el seu telèfon o tauleta. Només ha d'afegir alguns acords, seleccioneu un estil (...).

Fes-lo servir per a experiments de composició, per crear pistes d'acompanyament per practicar sols, o simplement per diversió. Crea fàcilment arranjaments i barreges seleccionant entre centenars de pistes de piano, guitarra, sintetitzador, baix i bateria.
Aquesta és una versió d'avaluació totalment funcional de la totalitat (de pagament) aplicació Chordbot Pro. Té totes les característiques de la versió completa, però sense capacitat per guardar ni funcions d'exportació."


Chordbot

1-4 of 4