2015/06/27. Diploma d'especialització en recursos TIC per a l'educació musical. Postgrau on-line

27 de juny 2015, 9:23 publicada per Antoni Miralpeix   [ actualitzat el 27 de juny 2015, 9:25 ]
Introducció:

Les tecnologies en el món de la música han evolucionat molt en els darrers anys i la seva aplicació al sector de l'ensenyament musical aporta un gran valor en aquestos processos d'ensenyament-aprenentatge.

Els mestres i professors de música moltes vegades són els grans oblidats dels grans plans de formació degut a la seva especifitat i el seu nombre reduït de docents en cada centre.

Aquest Diploma d'Especialització pretén respondre a aquestes necessitats formatives, concretament en l'ús de les TIC per a la millora de l'ensenyament de la música.

Adreçat a:Mestres especialistes de música i professors d'educació secundària de l'àrea de música, com mestres i professors de música i conservatoris de música.
Objectius:- Conèixer les enines TIC per a l'ensenyament i aprenentatge en l'educació musical. - Usar aplicacions de software per a la millora dels processos d'ensenyament. - Crear, seleccionar, editar i adaptar recursos musicals. - Seleccionar, usar i avaluar recursos TIC per a la docència.
Lloc web: http://www.fundacio.urv.cat/diploma_d_especialitzacio_en_recursos_tic_per_a_l_educacio_musical/of/CAT/ETICEMEP-M1-2015-1
Comments