8.1.4. Rapoarte Cereri

SocrateCloud oferă două rapoarte standard pentru analiza informației legate de cereri de ofertă: 

Cereri de Ofertă cu Răspuns

Raportul Răspunsuri Cereri, localizat în meniul Aprovizionare -> Cereri de Oferta, este o cale rapidă și ușoară de a afișa informații despre toate răspunsurile la o cerere de ofertă. Se pot specifica următorii parametrii:

https://sites.google.com/a/bitsoftware.ro/manual-socrateopen/acasa-as/08-aprovizionare/82cerere-oferta/8-2-6-rapoarte-cereri-oferta/Screenshot%202015-03-18%20at%2013.13.24.png

  • Subiect Cerere - vor fi afișate doar răspunsurile asociate terților abonați la acest subiect;
  • Cerere Ofertă - se alege cererea de ofertă pentru care se va face raportarea. Numai răspunsurile la cereri de ofertă active şi care nu au fost închise pot fi incluse în raport. Dacă acest câmp rămâne gol se vor include toate cererile de ofertă pentru acest subiect de cerere.
Se apasă pe OK pentru a genera raportul.

Cereri de Ofertă cu răspunsuri incomplete

Raportul Răspunsuri Incomplete, localizat în meniul Aprovizionare -> Cereri de Oferta, este o cale rapidă și simplă de a afișa informații despre terții de la care se așteaptă răspunsuri. Se pot specifica următorii parametrii:  • Subiect Cerere - vor fi afișate doar răspunsurile asociate terților abonați la acest subiect;
  • Cerere Ofertă - se alege cererea de ofertă pentru care se va face raportarea. Numai răspunsurile la cereri de ofertă active şi care nu au fost închise pot fi incluse în raport. Dacă acest câmp rămâne gol se vor include toate cererile de ofertă pentru acest subiect de cerere.
  • Data Răspuns - se definește un interval de timp (de la - până la) pentru a limita numărul de răspunsuri incomplete returnate.
Se apasă pe OK pentru a genera raportul.