04. Terţi

În SocrateCloud, un terț este o entitate cu care organizația tranzacționează. Conceptul utilizat de SocrateCloud pentru terți este mult mai flexibil decât cel al majorității aplicațiilor, având în vedere că un terț poate fi un furnizor, client sau angajat sau o combinație a acestor trei categorii. Această abordare ușurează controlul accesului pentru funcționalitatea "self-service" și permite realizarea de analize regionale și optimizarea expedierii documentelor sau mărfurilor.
  • Un terț poate fi client, furnizor, angajat, sau reprezentant de vânzăriÎnainte de a defini sau importa articole, trebuie definiți Furnizorii. Înainte de a genera comenzi, trebuie definiți Clienții. Reprezentantul de vânzări sau agentul reprezintă contactul în cadrul unui document, și este responsabil de tranzacție.
  • Un terț poate avea mai multe locații și contacte, care în mod opţional pot fi legate de o locaţie. Contactele se pot abona la subiecte de interes, care stau la baza Administrării Relațiilor cu Clienții și permit oamenilor de vânzări să administreze liste de email pentru marketing (de exemplu buletine informative). 
  • Unui terț i se pot atașa conturi bancare și aplica diverse rețineri. 
  • Terții pot avea relații cu alţi Terţi. Acest lucru permite ca un comandă să-i fie expediată unui terţ, facturată unui al doilea Terţ, iar plata să fie efectuată de un al treilea Terţ.
Fereastra Terți cuprinde toate informațiile referitoare la un terţ, iar valorile introduse aici vor fi utilizate pentru a genera toate documentele aferente tranzacțiilor cu terții
În meniul CRM -> Terți se găsesc o serie de rapoarte ce pot fi folosite pentru a afișa informații structurate despre terți, în funcție de necesități.


Definire terţi

Informații cu privire la setările necesare pentru introducerea și gestionarea terților din sistem.

Informaţii terţi

Oferă o vedere completă a terților din sistem.