Peaking blog‎ > ‎

2010-04-28 Så skruer vi lidt ned for kalorierne

indsendt 28. apr. 2010 15.01 af Henning Bøgild Kristensen
Jeg skrev til Joe, og udtrykte mine bekymringer over mine status resultater efter mine målinger i weekenden. De levede ikke helt op til forventningerne og min estimerede kurver. Min fedtprocent var stort set ikke faldet, samtidlig med at når jeg lavede kontrol målinger med 9 punkts måling viste den meget højere fedtprocent end 3 punkt målingen som jeg tidligere justerende for at tilpasse 9 punkts målingen. 

Tidligere synkroniserede jeg 3 punkts målingen så resultatet blev som ved 9 punkts målingen, ved at justere den intastede alder ned til 26 fra 45 år. Så viste begge målinger nemlig det samme. Senere har jeg så haft en anden til at fortage målingerne på ryggen og triceps, og det gav langt højere skin fold tykkelser, og dermed højere fedtprocent. Inden jeg justere 3 punkts målingen og den estimerede strategikurve, så vil jeg se hvad målingen siger i weekenden. Desuden har jeg et par andre klienter som jeg tester begge målinger på, for at få en bedre statistisk grundlag. 

Nå men, ovenstående fik mig til at skrive til Joe, og høre hvad han mente jeg skulle gøre, han syntes nu ikke det var så dårligt efter han havde set mine billeder og video, men han forslog jeg skulle justere lidt ned på mine kulhydrater og sikre at jeg holdt mit fedtindtag på 55-60g om dagen. Han har hæftet sig ved at jeg ofte er røget op på 70 og 80 fedt, og det ødelægger jeg kalorieregnskabet meget let, da fedt inholder 9 kcal/g i mod 4 for protein og kulhydrat. 

Så jeg har ændret mit indtag fra 275 g protein, 300 g kulhydrat og 60 g fedt til 275 g protein, 250 g kulhydrat og max 60 g fedt. 

Power liftting style træning er det den står på i denne uge og det er fanme fedt, wauu en gang ben træning jeg havde i går. Sluttede af med 2 sæt  1 reps 190 kg helt i kældere dybe squat, dog med lidt hjælp, ellers havde jeg vist sat der endnu :-)

I stivbenet dødløft sluttede jeg af med 4 reps med 160 kg, og det er ny rekord i den øvelse. 

BE STRONG - BE NATURAL.... og god nat herfra.
Comments