Peaking blog‎ > ‎

2010-04-13 Daily diet an traninglog opdated

indsendt 13. apr. 2010 12.13 af Henning Bøgild Kristensen
Jeg har nu opdateret Daily diet and traning log, men jeg har lavet nogle justeringer da vægtabet har gået lidt for stærkt på det sidste. Fik en fiberspængning i triceps, og en sprængt slimsæk på albuen, det gjorde at jeg havde en meget slap uge i uge 14, nu er jeg på toppen igen (næsten) har dog tabt mig for meget og ikke fedt, men muskelmasse ser det ud til, eller i hvert fald fedtfri masse. 

I går startede jeg så på kreatin efter et par måneders pause, starter uden loading fase med 10g/dag og forsætter med det. 
Så har jeg nok ikke været helt så højt på kulhydrat siden som jeg faktisk har skrevet og det som Dr. Joe har anbefalet mig at køre lige nu, nemlig 300 g om dagen, måske jeg kun har fået 250 g, det har jeg tænkt at skrue op på godt 300 g i form af stivelse, rugbrød, pasta, ris eller kartofler. 
Derudover har Dr. Joe overbevist mig om at jeg skal træne på en helt anden måde end jeg nogen sinde har gjort i mine 17 år, det er en kæmpe prøvelse for mig, men det har jeg besluttet, tror ikke jeg kan nå at ødelægge ret meget hvis det ikke lige virker for mig. Og på den anden side set så har jeg måske end af verdens bedste naturlige diæt rådgivere som anbefaler det, så det er nok ikke helt galt. 

Jeg vil senere komme ind på detaljerne herom, da det kræver mange bogstaver at forklare, men i korte træk er det noget i den her retning:

  • Træner kun styrketræning hver anden dag
  • Kroppen splittes i 4, ben, bryst og triceps, ryg og biceps, skulder og mave
  • Den ene uge er det power lifting, dvs. på ben dag er det squat, stivbenet dødløft og en øvelse læg
  • Den anden uge er det hypertrohy træning, med høj intensitet her defineret som korte pauser, masser af sæt, til total udmattelse, supersæt og i det helt taget masser af pump på musklerne
Skal nok skrive mere senere, lige nu skal jeg til at forberede mig på min eksamen under min certificering som systemisk coach på torsdag.

BESTRONG hilsen Henning

PS! billedet er taget fra i søndags da vi lavede foto shoot med den nye BESTRONG kollektion 2010, hvor jeg her er i ført BESTRONG pirat shorts.


Comments