Kungfu Simorgh

Welkom Bij Kungfu.nl

Kungfu.nl is de Nederlandse en Duitse tak van Kung-fu Simorgh. Een Full Contact Krijgskunst met een no nonsens instelling. Gesticht door groot meester Nasser Rahmanzadeh en verder uit ontwikkeld door zijn opvolger en hoofddocent in Europa B. Hulshof. Via een duidelijk programma leer je realistische zelfverdediging stijl welke uitvoerig getraind en getest is in diverse militaire instellingen. We trainen naast het ongewapende gevecht ook met en tegen wapens, traditionele zoals het zwaard, say, tonfa en bo, en met modernere zoals mes, bijl en pistool. 

Ondanks alle gevechts ervaring en gebruik van wapens is het een stijl met een menselijke filosofie die zijn oorsprong vindt in het Boedisme. "vechten om niet te vechten" en "vind je jezelf dan vind je je God" zijn slechts twee van de veel gebruikte wijsheden van de stijl. We beschouwen respect voor je medemens als een groter goed dan het winnen van wedstrijden en gaan daarom niet iemand slaan voor een medaile. We leren ons zelf en naaste verdedigen tegen een aanvaller om ons leven te beschermen, dat geeft een andere instelling.

Voor een gratis proefles klik hier.

Waarom bij ons trainen?

We trainen samen als  zelfstandige team players. Er heerst geen haantjes gedrag door het ontbreken van wedstrijden, maar er is oprecht respect voor elkaar, met een nodige dosis dicipline gaat we voor persoonlijke ontwikkeling. We werken volgens een uitgebreid geteste methode. Waarin we garanderen dat je zult groeien. Zowel fysiek als mentaal. 

Probeer het uit, neem een GRATIS proefles!!