Testimonials Guns survival
Irene Bouws
-Ik vond vandaag heel leerzaam, ik ben van mening dat je indien je vuurwapen dragend bent deze training maandelijks of ieder kwartaal ook met bv rollen spel moet doen. Erg interessant, Enthousiaste cursus leider met een passie voor zijn vakgebied en zeker voor herhaling vatbaar. Ik kan het ieder aanraden en heb er van geleerd dat je ook in de meest heftige situatie nog een kans maakt. Bedankt

Sander van Hattem
Was echt interessant, ik leerde hoe ik moet reageren in situaties waar agressiviteit en wapens zijn. Voor mijn werk ben ik regelmatig in landen waar ontvoeringen en overvallen de norm zijn, en deze training gaf mij meer vertrouwen voor deze reizen. De training was met een kleine groep mensen en de adviezen en training was praktisch en realistisch. Ik hoop in de toekomst nogmaals een soortgelijke training te kunnen doen, misschien meer in het gebied van de Mental course, om me meer bewust te zijn wat er met mij gebeurt in extreme stress situaties, en hoe ik het handigste hiermee om kan gaan.

Ricardo Kronenburg, Student

Zeker een leerzame en Interessante dag, duidelijke structuur in de theorie logische volgorde, de afwisseling van scenario's met airsoft was ook zeer leerzaam en leuk


Edwin de Ruiter

Een duidelijke uitleg, goed waarnemen en kijken of je kunt vluchten verstoppen barricaderen of aanvallen, graag nog meer oefeningen. Zeer leerzaam, interessant en professioneel.
Carolien Buisman ICC Lawyer-Advocate
-Zeer Leerzaam, in mijn werk moet ik regelmatig mensen verdedigen die iets met wapens van doen hebben en het is goed om wat meer over hun perspectief te leren. Daarnaast kom ik in mijn werk in Afrika ed. regelmatig een dronken soldaat tegen met een AK47 en door deze cursus voel ik nu net even iets meer controle. Een echte aanrader voor mensen in mijn vak.

Kris Butler 123 A better me
After having participated in IWAT's 'Gun Survival Course'; I feel that I have been given a practical and unique perspective to the very real dangers surrounding gun safety. Bas brings a clear and well organized message; using a multi-angled and hands on approach, I felt he over-delivered on any expectations I had going into it. I would highly recommend this course. Thank you Bas, and thank you IWAT."

Ronald Molenaar

Bas is zeer gedreven, heeft veel kennis en weet dit op een leuke en enthousiaste mantie te brengen. Veel nieuwe inzichten op het gebied vuurwapengebruik en herkenning


Raymond vd Lit, Service manager, EWB

Leuke cursus met veel enthousiasme en met veel kennis en ervaring gegeven. Duidelijk dat bas weet waar hij het over heeft.


Michiel Prins

Goede cursus, duidelijke opbouw en bas is zeer kundig en geloofwaardig. Ik kom graag nog eens terug om te herhalen en te oefenen.