Improvised Weapons And Tactics

Geweld is helaas overal en of het nou om mentaal of fysiek geweld gaat, iedereen heeft er weleens mee te maken gehad. Sommigen houden er zelfs permanente schade aan over.
Ik geloof dat iedereen het aan zichzelf verplicht is om te weten hoe hij of zij zichzelf moet verdedigen. Als je met regelmaat preventief naar de tandarts of huisarts gaat om je lichaam intact te houden, waarom zou je dat lichaam dan niet willen beschermen als het nodig is.
Zelfverdediging begint bij je voorbereiding, in die voorbereiding word je geleerd hoe je jezelf door middel van observatie, onderhandeling en ongewapende technieken uit vele vervelende situaties kunt redden.

Bij Improvised Weapons And Tactics focussen wij niet alleen op de fysieke confrontatie daar wij geloven dat 98% van de gevallen ruim voor het handgemeen kan worden opgelost. Bij zelfverdediging gaat het niet om het
winnen van je tegenstander maar om het mentaal en fysiek overleven van de situatie.
Cursussen

Wij hebben een aantal cursussen samengesteld waarvan wij geloven dat ze van belang zijn, omdat ze een goede basis van zelfverdediging bieden. 
Een reguliere zelfverdedigingscursus is vaak over vele weken uitgespreid en vindt vaak plaats in een bitterballenzaaltje van de lokale buurtvereniging. Dan zijn er nog de diverse krijgskunsten waarin je kunt trainen, maar dit vergt helemaal een grote investering van tijd en blessures. Bij ons duurt elke cursus een dag. Dit is een intensieve dag die jou een goede basis meegeeft van het behandelde onderwerp. Door middel van scenario’s, beeldmateriaal en zelf experimenteren in een speciaal daarvoor ingerichte locatie kunnen wij een zeer effectieve en leerzame dag neerzetten die je ook als ervaring niet snel zult vergeten.

Weten wat anderen ervan vonden? Kijk dan ook op onze
testimonial pagina.