Edged Weapons
‘Edged weapons’,of ook wel ‘scherpe wapens’, zijn waarschijnlijk nog steeds de meest gebruikte wapens om iemand te bedreigen of aan te vallen. Wij gebruiken allemaal dagelijks een mes of een ander scherp stuk gereedschap. Dus los van het feit dat scherpe wapens overal voor handen zijn is elk van ons ook nog eens comfortabel en bekend met het gebruik er van.

Wat kunnen wij voor u doen ?
Wij helpen mensen die meer willen weten van scherpe wapens, de risico’s en het gebruik er van door het opdoen  van kennis en ervaring in het mesvechten. In een veilige omgeving gaan we kijken naar verschillende types messen en wat voor schade een mes kan aanrichten. Daarnaast worden er diverse echte scenario’s doorgesproken en bekeken. Vervolgens word er aandacht besteed aan EHBO en Triage. En natuurlijk het vluchten, ontwapenen en terug vechten bij een mes aanval. 

Wij geloven dat met een kleine investering in jezelf je een stuk veiliger in het leven komt te staan. Je kunt altijd het slachtoffer worden van een aanval met een mes, de vraag is alleen; “Kies je er voor om het slachtoffer te zijn!”Knife survival
Training in een realistische omgeving geeft je een goed beeld van de beperkingen van een wapen, degene die het hanteert en jouw eigen vaardigheden en zwaktes. 
wij werken volgens het reality based principe, dat wil zeggen dat we de realiteit op veilige wijze zo dicht mogelijk proberen te benaderen.
De curses word meestal gegeven in de weekenden en duurt een dag.

Heb je interesse om mee te doen aan deze cursus reserveer dan nu.

Per cursus is er ruimte voor max 24 mensen.