Veel gestelde vragenHoe kan ik inloggen op  'Tropaz 3.0' ?
Nadat Atalmedial uw account heeft geactiveerd, ontvangt u automatisch bericht met uw gebruikersnaam (dat is uw e-mailadres) en een door de computer gegenereerde code. Deze unieke code gebruikt u eenmalig als wachtwoord. Onmiddellijk hierna vraagt 'Tropaz 3.0' u om een eigen wachtwoord te maken. Als controle dient u deze laatste stap te herhalen, waarna u gebruik kunt maken van 'Tropaz 3.0'.  

Is Tropaz 3.0 moeilijker dan het oude webportaal?
Tropaz 3.0 is een zeer gebruiksvriendelijk systeem. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, is er een e-learning instructie ontwikkeld. Deze e-learning biedt u ook oefenmodule, waarbij u in een exacte kopie van het nieuwe systeem kunt oefenen. 

Waarom heet het nieuwe webportaal 'Tropaz 3.0' en niet 'Atalmedial'?
Het webportaal Tropaz 3.0 wordt door meerdere Trombosediensten gebruikt. Daardoor is continuïteit gewaarborgd en wordt moderne ontwikkeling snel een onderdeel van betaalbare zorg.

Het contact met het Zelfmeetcentrum verliep altijd erg prettig. Gaat dat nu veranderen?
Nee, onze medewerkers blijven via hetzelfde telefoonnummer bereikbaar en zijn nog steeds uw aanspreekpunt.

Hoe weet ik wanneer ik mijn INR moet meten of wanneer ik een controleafspraak heb?
Als u het tabblad Home aanklikt, ziet u in het linkerkader de knop 'INR invoeren', hierboven staat de datum van de volgende INR-meting en hieronder de datum van uw volgende controleafspraak. 

Is het mogelijk om contact met de doseerarts te hebben?
Uiteraard blijft ons Zelfmeetcentrum u ondersteunen zoals u van ons gewend bent. Persoonlijk contact met de doseerarts via de mail maakt onderdeel uit van onze dienstverlening.

Kan ik de doseerkalender in een PDF-bestand omzetten?
Ja, het is mogelijk de doseerkalender op te slaan als PDF-bestand door op de knop 'Afdrukken' te klikken. Uiteraard kunt u de doseerkalender vervolgens uitprinten. 

Waar kan ik terecht met vragen over Tropaz? Via deze informatiewebsite vindt u al veel informatie en antwoorden op veel gestelde vragen. Ook kunt u een e-learning instructie volgen (beschikbaar vanaf 18 augustus) of contact opnemen met het Zelfmeetcentrum.