BENVINGUTS A L'ESPAI D'EDUCACIÓ FÍSICA

PROJECTE 2B: UN COP D´ULL PEL MÓN

Els alumnes de 2B també han jugat a diferents jocs relacionats amb el seu projecte de "un cop d´ull pel món". Us deixem fotos.

PROJECTE 2A: UN COP D´ULL PEL MÓN

Els alumnes de 2A han jugat a jocs de diferents països relacionats amb el projecte "un cop d´ull pel món". Us deixem algunes fotos.


PROJECTE 1B: ELS GOSSOS

Aquestes últimes setmanes els alumnes de 1B EP han jugat a difrents jocs relacionats amb el projecte dels gossos. Us deixem unes quantes fotos.PROJECTE 1A EP: LES ABELLES

Aquestes últimes setmanes els alumnes de 1A EP han jugat a diferents jocs relacionats amb el projecte de les abelles.
S´ho han passat molt bé!! Us deixem algunes fotos.
CAIAC-PADDEL SURF-VOLEI PLATJA  ( 3r ESO )

El dijous 1 de juny els alumnes de 3r ESO van anar a la Base Nàutica de Barcelona a fer una activitat de caiac- paddel surf i  volei platja. Ens va fer un dia espectacular, la mar estava molt tranquila i van disfrutar molt de les tres activitas . Per alguns, era la primera vegada que ho feien i realment el resultat va estar molt satisfactori.

Us deixem algunes fotos.BATEIG DE VELA ( 1r ESO )

El divendres 19 de maig els alumnes de 1r ESo van anar a fer un bateig de vela al Centre Municipal de vela de Barcelona. En grups de sis alumnes van poder embarcar i navegar pel port de Barcelona. Van conèixer de primera ma com es munta un ràquero ( que és l'embarcació que van utilitzar) i van sortir a mar obert a disfrutar de la navegació. Us deixem algunes fotos.

SEGUIM SUPERANT REPTES!

Els alumnes de 4t de Primària segueixen superant els reptes que el projecte del "25è Aniversari dels Jocs Olímpics de Barcelona'92" els hi planteja. Hem fet un petit mural on cada cop que superem un repte, posem un emoticono somrient i desbloquejem la imatge d'un esportista, meritori no sempre per les seves proeses esportives. L'esport té molts valors molt importants!!

L'últim repte que hem aconseguit ha estat la realització d'unes banderes. Aquestes banderes aniran cosides amb la resta de banderes dels altres nens, d'altres escoles , que també participen en el projecte. Aconseguint així una bandera molt gran, simbolitzant l'unió de tots per aquest projecte.


CURSA D'ORIENTACIÓ A COLLSEROLA

El passat 28 d’abril, els alumnes de 2n d’ESO van participar en una cursa d’orientació a Santa Maria de Vallvidrera organitzada per l’Institut Barcelona Esports de l’Ajuntament de Barcelona. Els alumnes, dividits en grups de tres amb un total de 19 ternes, van haver de demostrar les seves dots d’orientació espacial a partir de la lectura d’un mapa i la identificació dels espais representats al natural. S’ho van passar molt bé i alguns d’ells van destacar per la seva habilitat i rapidesa a l’hora de trobar les 14 fites amagades al llarg del recorregut.

fotos


VISITA AL PONI CLUB

El passat dilluns 8 de maig vam anar amb els alumnes d´EI5 al Poniclub de Barcelona.

Els nens s´ho van passar molt bé!! 

Van poder visitar les quadres dels ponis, van veure les diferències entre cavalls i ponis, les diferents classes de ponis, etc.

A continuació van poder pentinar i cuidar a dos ponis.

I finalment, van poder fer unes voltes pujats damunt dels ponis.

Us deixem unes quantes fotos!CURSA D'ORIENTACIÓ

Avui divendres 5 de maig hem anat amb els alumnes de 3r de Primària a realitzar una cursa d'orientació a la zona de l'Anella Olímpica.

Per grups de 3-4 nens els hi donen un mapa de la zona amb 13 fites. Han d'anar trobant les fites i marcant-les en una pulsera electrònica que porta cada grup i que posteriorment descarregarà les dades en un ordinador. 

A fi de que avui fos una experiència enriquidora i la disfrutéssim el màxim possible, la setmana passada vam practicar una cursa d'orientació per dins de l'escola. 

Us deixo algunes fotos de la cursa d'orientació d'avui i de la setmana passada a l'escola

JOC PERDUT

El divendres 28 d´abril vam anar amb els alumnes d´EI5 a gaudir de l´activitat del Joc Perdut. S´ho van passar genial!!
L´activitat consisteix en intentar que els nens experimentin, juguin i ballin amb jocs tradicionals que prèviament hem treballat a l´escola.
A més a més van poder jugar i compartir amb altres alumnes de diferents escoles del districte de Sant Martí.
Us deixem unes quantes fotos.
RAID ATLÈTIC

El passat 19 d´abril vam anar amb els alumnes de 5è a l´Estadi Olímpic de Montjuïc a gaudir d´una jornada d´atletisme tot fent el Raid Atlètic.
Els nostres alumnes van poder fer cursa de resistència, curses de 60 metres, llançament de pes, exercicis d´escalfament, estiraments, etc.
Us deixem unes quantes fotos de la jornada.

EL COLLELL

Last week, students of 3rd and 4th of Primary spent a few days at the Collell, a holiday camp with huge spaces where they could do several sports activities. Infrastructure and the natural area that had to do was perfect: horseback riding, zip lines, climbing wall, laser tag, cooperative games, quad bikes, etc...
All activities in an unbeatable English language immersion.DANSA ARA

El proper dimarts 4/04/2017 els alumnes de 2A i 2B de EP aniran al Palau Sant Jordi a fer l´activitat Dansa Ara amb moltes escoles de Barcelona.
És una activitat de dansa que porten els alumnes de segon treballant tot aquest trimestre. S´han esforçat molt!!! Esperem que us agradi!
Us recomanem que vingueu amb transport públic per veure els vostres fills però s´habilitaran zones per aparcar.
Els nostres alumnes portaran una samarreta de color verd que ens donarà la mateixa organització.
Estarem situats en el sector VE05 que podeu veure en l´enllaç que us deixem a continuació:


MULTISENTIM-EI3

La setmana passada vam marxar amb els de EI3 a fer uns tallers on vam treballar els sentits. El Multisentim és una activitat multisensorial 


L’objectiu d’aquesta activitat és SENTIR, EXPERIMENTAR i DESCUBRIR;  tocar , olorar, veure i sentir els estímuls que ens ofereix l’aula multisensorial i  experimentar diferents sensacions relacionades amb el moviment, l’equilibri, els lliscaments, el control corporal, el massatge i la relaxació.

Aquesta és sens dubte una activitat molt participativa i molt motivadora.

FotosTROBADES D'ATLETISME AL POLIESPORTIU DE LA MAR BELLA

Aquest passat dilluns els alumnes de 4t de Primària han anat al Poliesportiu de la Mar Bella per fer una trobada d'atletisme amb altre escoles. 

Han passat tot un matí aprenent les diferents disciplines de l'atletisme (llençament de jabalina, llençament de pes, salt de longitud, salt d'alçada, triple salt, velocitat, cros, salt de tanques i relleus). 
S'ho han passat molt bé, i encara que han acabat molt cansats, han après molt! A més... a la cursa de relleus.... HEM QUEDAT PRIMERS! A- SUN- CIÓN!!!


Us deixem unes fotosIMPROVING AT ATHLETICS

Last week, an athletic trainer came to our school to give us a master class about how to improve the athletics results. The master class was for the students of Fourth Primary. We leave some pictures
25è ANIVERSARI DELS JOCS OLÍMPICS DE BARCELONA

Aquest any es celebra el 25è aniversari dels Jocs Olímpics de Barcelona. Des del Consell Català de l'esport han preparat un projecte del que sóm participants.

Es tracta d'un projecte interdisciplinari que realitzarem des de les àrees d'Educació Física, Plàstica, Tac i Religió. El projecte el realitzarem amb els alumnes de 4t de Primària. Haurem d'assolir 16 reptes que ens plantegen, per finalment fer una gran trobada el dia 12 de juny a l'estadi Olímpic de Barcelona amb la resta d'escoles que participen en el projecte.

El passat dilluns vam anar a l'Ajuntament (Saló de Cent) a recollir els materials didàctics que ens proporcionen per començar a engegar la feina! Estem molt il·lusionats en conèixer fets d'aquell estiu tant màgic que va viure Barcelona.

Us deixem unes fotos de la recollida del material a l'ajuntamentBarcelona Magic Line 2017
Aquest passat diumenge vam participar per segon any consecutiu a la cursa solidària BML. Vam ser 120 participants de l'escola més quatre grups nombrosos de pares que ens van voler acompanyar. 

Moltes gràcies a tots per a vostre participació!! Va ser un dia molt especial, on tots ho vam disfrutar molt. Per segon any, un grup de 4 alumnes van arribar els primers! I la resta van anar arribant en diferents grups. MOLTES FELICITATS A TOTS! HO HEM TORNAT ACONSEGUIR!!

Us deixem les dades que ens han fet arribar des de l'organització. Es van recaudar 290.000€ que van destinats a finançar diferents projectes d'acollida, cooperació internacional i recerca en els àmbits de sense llar, dependència, salut mental, discapacitat intel·lectual i infància. Vam ser 12.000 corredors, 700 voluntaris, 200 empreses i institucions i organitzacions col·laboradores que ho van fer possible. 

Us deixem unes quantes fotos.

Màgic Line Barcelona 2017


El proper diumenge 5 de març un grup d'alumnes de 2nESO, 3r ESO i 4rt ESO juntament amb un  grup de professors tornarem a participar per segona vegada a la Barcelona Màgic Line.

Aquest any hem arribat a inscriure  120 participants i farem el recorregut de 10 km.

Hem aconseguit  el repte solidari que ens havíem prososat de 300 euros. Moltes gràcies a tots per la vostra  aportació..

L´hora de sortida serà  a les 10h però l'hora de convocatòria serà entre la 9h i les 9:15 a les torres venecianes de la plaça Espanya per poder passar llista i organitzar-nos. Recordeu que la cursa finalitza a la plaça de la catedral.

 La Magic Line s'estima Montjuïc... i la cultura

La Magic Line és solidaritat… i també cultura. Tots els participants de la Magic Line tindran accés gratuït a tots aquests equipaments culturals de Montjuïc:

Caixa Fòrum

Poble Espanyol

MNAC

Fundació Miró

Museu Olímpic

Jardí Botànic

També s’hi podrá accedir gratuïtament durant tot el mes de març ensenyant els passaturons.

El recorregut de la Magic Line també passa per altres espais culturals de Montjuïc, com el Museu Etnològic (gratuït tot el dia el 5 de març) i l’espai expositiu del Castell de Montjuïc (gratuït a partir de les 15.00).

Per adaptar el recorregut a les necessitats de tothom, l’organització ha previst per aquest any un recorregut que fa zig-zag pels espais culturals (recomanat pels participants de 10km, 15km i 20km) i una pujada directe al Castell .

A les 17h  a la Plaça de la Catedral, us hi espera el concert solidari de Sant Joan de Déu ( Gossos, Andrea Motis, Andreu Rifé, Quimi Portet.... És un  concert, presentat per Joan Dausà, que posa damunt l'escenari artistes reconeguts juntament amb usuaris dels centres de Sant Joan de Déu i dels programes socials del Taller de Músics.

Us deixem algunes fotos del participants d'aquest any..


"La Gimnàstica fa per tu"
El dilluns 6 de febrer vam anar amb els alumnes de 1r d´Educació Primària a les instal.lacions del Gràcia Gimnàstic Club. L´activitat està dins del programa de l´Ajuntament de Barcelona per apropar la gimnàstica als nens petits.
Ens ho vam passar bé! Vam gaudir d´unes magnífiques instal.lacions. Per exemple, els nens van poder experimentar amb el poltre, les paral.leles, les assimètriques, la barra, la barra d´equilibri, les anelles, etc.
Per acabar la jornada, vam anar a dinar al Parc de les Aigües.

Us deixem un tastet amb les següents fotos:

https://goo.gl/photos/yBAqTeKhAU73FaLt5


Màgic Line Barcelona 2017

Per segon any consecutiu la nostre escola participa a la cursa solidària "Magic Line". Aquest any la participació dels alumnes i professors ha estat molt superior a l'any passat, arribant d'aquesta manera a inscriure sis equips en total. El recorregut escollit pels nostres equips és el de 10 Km, que alguns faran caminant i altres corrent.

La Magic Line és la mobilització solidària en favor de les persones que es troben en situació vulnerable que organitza Sant Joan de Déu.

L'esdeveniment central d'aquesta mobilització és una caminada solidària, per equips i no competitiva, que promou la implicació dels equips participants a través d'un repte econòmic a assolir abans de la caminada. Els equips fan accions de sensibilització i captació de fons al seu entorn per aconseguir el repte i així fer créixer l'impacte solidari de la mobilització.

Si voleu més informació de la cursa podeu adreçar-vos a la següent adreça:

http://www.magiclinesjd.org/ca/que_es_la_magic_line

Us deixem algunes fotos de l'any passat, on ens ho vam passar d'allò més bé. I a més un grup de tres alumnes de l'escola van quedar primers classificats! Segur que aquest any també ho disfrutem molt.

fotos