Anem de Colònies!

Divendres dia 9

https://sites.google.com/a/asuncion.cat/colonies-infantil/home/DSC_0044.JPG
Avui al matí ens hem aixecat sense gaires mandres, estàvem nerviosos per anar al bosc encantat per trobar els últims ingredients de la pòcima màgica per trobar en Tabalot. Abans de dinar els barrejarem i...... retrobarem en Tabalot?.

Dijous dia 8
https://sites.google.com/a/asuncion.cat/colonies-infantil/home/DSC_0230.JPG
BON DIA!!!

Desprès d'una nit tranquil·la i molta mandra al despertar, ens hem vestit i esmorzat molt ràpid  quan hem recordat que ens espera avui. 
Entrenament de bruixots...

Dimecres dia 7
https://sites.google.com/a/asuncion.cat/colonies-infantil/home/IMG_1290.JPG?attredirects=0
Hola a tothom!!
Com molts de vosaltres ja sabeu hem sortit de l'escola cap
a quarts de deu, molts contents i entusiasmats per arribar
de seguida a veure el Bruixot Tabalot. En els dos autocars
ens preguntaven quan falta, falta molt?
Així que hem arribat a la casa ens estaven esperant els bruixots i ens han ensenyat les paraules màgiques per fer aparèixer al gran Bruixot Tabalot, que en Marlotus ha fet desaparèixer.

L'hora de dinar ha estat espectacular, de tant bé que han menjat. Són uns campions.

Per la tarda hem anat amb el BOOM, L'ESTRELLAT, LA BRUIXA MARRUIXA I LA LIRA, a buscar les pistes que ens donava l'escrit de dintre del barret del Bruixot Tabalot i hem trobat l'escombra...

Temps assoleiat i bona temperatura. 

Can Vilalta és una masia catalana del segle XII envoltada per camps de pastura, conreu i bosc.  Disposa d’unes instal·lacions i serveis de qualitat, adaptada a les necessitats dels infants.

   
Està situada a la comarca natural del Moianès, a 4 Kms. del municipi de Moià (Bages). 


 
OBJECTIUS
Les activitats que farem aquests dies a Can Vilalta, ens ajudaran a consolidar els aprenentatges que hem anat adquirint durant el curs mitjançant la vivència i la superació personal, sense oblidar tot allò que ens ve donat per l’experiència d’anar de colònies:
  • Treball en grup.

  • Contacte amb la natura.

  • Autoconeixement de les pròpies limitacions.

  • Respecte i convivència.

  • Tolerància envers el món que ens envolta .

  • Hàbits de relació amb companys i mestres fora de l’àmbit escolar.

  • Reforç dels hàbits d’autonomia.


LA MÀGIA

El fil conductor de les colònies serà la màgia, així desenvoluparem el  sentit de l' observació, la concentració, la coordinació , la manipulació,  la creativitat i la imaginació, el dramatisme i la teatralitat. 
 
A Can Vilalta hi viu el gran mestre Tabalot ( el mestre dels bruixots). Ell serà qui  inventi el relat que envoltarà el desenvolupament del joc. És el narrador de històries fascinants i ens conduirà al món de la fantasia i la il·lusió. Allà també trobarem el Merlotus ( el bruixot entremaliat) i l' Estrellat ( que és el responsable de pujar les estrelles al cel cada dia).

Amb els diferents tallers  serem capaços de plantejar-nos hipòtesis, preguntes i de buscar les respostes per ells mateixos o amb l' ajuda del mag el bruixot Tabalot. 
Utilitzarem totes les nostres habilitats i el treball en equip per tal de dur a terme aquesta aventura que ell ens proposarà.


MENÚ
https://sites.google.com/a/asuncion.cat/colonies-infantil/home/IMG_1141.PNG  

PLANIFICACIÓ D'ACTIVITATS