Actualitat 5è Primària

Comiat
Els i les mestres de 5è ens acomiadem desitjant-vos a tots i totes un molt bon estiu, esperem que el gaudiu molt  i que us serveixi també per a recarregar piles pel nou curs. També volem agrair-vos el vostre acompanyament al llarg del curs així com el vostre suport i reconeixement envers la nostra feina. Fins a la propera!
 
Amic gran - Amic petit
Hem aprofitat el dilluns de l'última setmana de curs per sortir amb els amics petits de EI4 al Parc Central del Poble Nou. Hem passat un matí ben entretingut jugant amb ells i al final ens hem acomiadat desitjant-los un molt bon estiu i esperant veure'ls de nou al setembre del curs vinent.


Activitat TAC
A l'hora de TAC durant el 2n i el 3r trimestre, l'alumnat, distribuït en grups, ha anat rotant per diferents activitats. Una d'aquestes activitats consistia a fer creacions Stop Motion. A l'enllaç que trobareu a sota podreu veure un vídeo que recull el treball dels alumnes.
Stop Motion

Raid Atlètic
Un dia després de tornar de vacances i ja marxavem d'excursió a l'Estadi Olímpic. Allà vam participar al Raid Atlètic, una activitat d'Educació Física on es realitzen diferents activitats vinculades amb el món de l'atletisme: cursa de resistència, estiraments, cursa de 60 metres, llançaments, etc. Tot i acabar cansats, ens ho vam passar d'allò més bé. Clicant l'enllaç podreu veure l'àlbum de fotografies realitzades durant el Raid.

II Jornada Gimcanàtiques
El passat dimarts, 25 d'abril, vam participar a la segona jornada "Gimcanàtiques". Aquest cop el tema vers el qual s'articulaven les proves era la geometria. L'alumnat va realitzar proves matemàtiques molt diverses per comprendre millor aquest apartat matemàtic. Al link podreu veure algunes fotografies realitzades durant les proves.
Fotos de la Jornada

Sortida al Cosmocaixa
El passat mes de març vam anar al Cosmocaixa on vam realitzar un taller sobre la cèl·lula, un tema que ja havíem tractat a classe de Medi, la qual cosa ens ha servit per refrescar la memòria. A més, vam visitar el museu i vam descobrir de més aprop molts descobriments científics gràcies als quals la vida d'avui dia ens resulta molt més còmoda i senzilla. A l'enllaç de sota podreu veure unes quantes fotografies.

Amics petits
En tornar de Nadal, ens vam retrobar amb els amics petits d'EI4 i vam aprofitar l'estona per ajudar-los a fer la disfressa que portarien a la Rua de Carnestoltes d'enguany.

Parc Infantil de Trànsit
Us deixem amb l'àlbum de fotos de la sortida que vam realitzar al Parc Infantil de Trànsit, ubicat a Montjuïc. Allà vam recordar els diferents tipus de senyals i el seu significat i a més l'alumnat va posar-ho en pràctica circulant amb bicicleta durant tot el matí.

Bones festes!
L'equip de mestres desitja que estigueu passant unes molt bones festes agraint-vos el suport i el recolzament a la nostra tasca i desitjant que aquest nou any al qual saludarem en breu ens porti nous somnis i il·lusions i moltes ganes de treballar per fer-los realitat ja que solament així aconseguirem que el 2017 sigui un any màgic.
Aprofitem l'ocasió per compartir amb vosaltres unes postals de Nadal que alguns alumnes van fer.

Amics petits
Aquesta setmana ens hem trobat per tercera vegada amb els amics petits i hem fet uns trencaclosques plegats. El millor de tot, no obstant, ha estat compartir una estona tots junts ja que els trobàvem a faltar.

Sortida al Museu de les Matemàtiques
Avui hem viscut les matemàtiques des d'una perspectiva totalment diferent de com les acostumem a viure a l'aula. Ens hem oblidat del paper, del llapis, de les divisions que no s'acaben mai i ens hem dedicat a jugar, a experimentar, a veure i a crear conceptes matemàtics que, si ens els expliquen, ens semblen força abstractes. Se'ns ha passat volant l'estona que hem estat a cada una de les sales del museu. A més, en acabar de visitar el museu, organitzats en grups, hem fet una gimcana on havíem de trobar les formes geomètriques que se'ns demanava i, a més, intentar definir-les el més exactament possible.
Al migdia hem aprofitat per dinar i hem estat fins l'hora de marxar jugant amb els companys i companyes.

Segona trobada amb els amics petits
Aquesta setmana ens hem trobat per segona vegada amb els nostres amics petits i hem aprofitat per llegir-los un conte. Ens ho hem passat molt bé! Aprofitem per deixar-vos algunes captures del moment.
SEGONA TROBADA AMICS PETITS

Coneixem els nostres amics petits
El curs ja fa unes setmanes que ha començat i, la veritat, teníem moltes ganes d'estrenar-nos com a amics grans que ja som. Ahir vam aprofitar per conèixer-nos amb els nostres amics petits d'EI4. Vam gaudir de l'estona presentant-nos i preguntant-nos coses sobre nosaltres. Us deixem a l'àlbum unes quantes fotos de la sessió. Esperant la propera trobada!

Benvinguts!
L'alumnat de 5è juntament amb l'alumnat de 6è va decidir donar la benvinguda a les famílies al curs 16-17 dibuixant-se a ells mateixos al costat de tot allò amb què s'identifiquen. Clicant a l'enllaç podreu veure algunes de les fotografies del resultat de la creativitat, l'esforç i la participació de tot l'alumnat.
MURAL DE BENVINGUDA

Comencem!
De part del conjunt de mestres de cinquè, aprofitem per donar-vos la benvinguda i desitjar-vos un curs ple d'il·lusions, somriures i nous projectes per compartir tots plegats.

Compartir és construir