Benvinguts al blog de 2n d'ESO

Gimcana "Reptes del camp"
Dimecres 14 de juny, els alumnes van anar a Can Bosc a fer una gimcana. Van disfrutar molt. Una bona cloenda passada per aigua per acabar el curs.


Amic gran - Amic petit 
Divendres 26 de maig ens vam trobar per última vegada amb els nostres amics petits. Vam portar tota mena de jocs i no vam parar de jugar. Ens ho vam passar molt bé.Maquetes de tecnologia

Els alumnes han treballat durant aquest trimestre en la construcció d'una maqueta.El resultat el podeu veure en aquestes fotos.  Cursa d'orientació a Collserola

El passat 28 d’abril, els alumnes de 2n d’ESO van participar en una cursa d’orientació a Santa Maria de Vallvidrera organitzada per l’Institut Barcelona Esports de l’Ajuntament de Barcelona. Els alumnes, dividits en grups de tres amb un total de 19 ternes, van haver de demostrar les seves dots d’orientació espacial a partir de la lectura d’un mapa i la identificació dels espais representats al natural. S’ho van passar molt bé i alguns d’ells van destacar per la seva habilitat i rapidesa a l’hora de trobar les 14 fites amagades al llarg del recorregut.

fotos

 Sant Jordi amb els nostres amics petits
El divendres 21 d'abril ens vam reunir amb els nostres amics petits per donar-los un detallet que haviem fet pel dia de Sant Jordi. Us deixem algunes fotos.


 Imperial Tarraco 
Dimecres 29 de març vam anar a visitar Tarragona. Vam fer una visita guiada per totes les ruÏnes de la ciutat de Tarragona.
Va estar un dia molt interessant que el vam disfrutar molt.
Us deixem algunes fotos.
Amic gran - Amic petit


El divendres 10 de març ens vam trobar de nou amb els nostres amics petits, vam llegir un conte i vam fer un qüestionari de comprensió lectora. Us deixem unes quantes fotos.Carnaval

Els alumnes de 2n ESO van acompanyar els nens de P4 durant la rua de carnaval. No van parar de cantar i xiular i sobretot ballar.
Aquí us deixem algunes fotos.Famílies, alumnes, amics...

Agraïm molt la col.laboració rebuda en benefici de la convivència del grup de 2n ESO.
Tots plegats hem contribuït a millorar en el bon clima escolar.

A les tutores ens trobareu sempre a punt pel que necessiteu.

Gràcies per tot.

Hermelina Álvarez i Cristina Grau
AMIC GRAN - AMIC PETIT
Divendres 13 de gener ens vam veure amb els nostres amics petits de 2n de primària. Vam parlar de les vacances de Nadal i vam fer un dibuix.


AMIC GRAN - AMIC PETIT
Divendres 9 de  desembre ens vam retrobar amb els nostres amics petits. Entre tots vam llegir el conte i vam contestar unes preguntes.


SANT MIQUEL DEL FAIDivendres 2 de desembre vam passar el dia a Sant Miquel del Fai i el vam disfrutar molt. Aquí us deixem unes quantes fotos.


MNAC

Divendres 14 vam anar al MNAC. Aquí us deixem l'enllaç perquè veieu les fotos.

fotos

SANT FRANCESC


Els alumnes de 2n vam preparar uns balls pels alumnes d'infantil. Podeu veure'ls aquí.Subpàgines (1): MNAC