Ha fordíttatni szeretne...

Az Aqua PR Fordítóiroda 1998-ban, egyéni vállalkozásként indult útjára, majd 2004 nyarától már több fordítóval, több nyelven folyt a munka. Az iroda az évek során felépített, elsősorban a német nyelvterületen, német, angol és román nyelven tevékenykedő ügyfélbázist szolgálja ki a műszaki, gazdasági és jogi fordítások területén.

2006 folyamán a cég újabb nyelveket indított, az év végére aktív fordítóink száma meghaladta a huszat.

Mára már, immár 20 éves gyakorlattal vállalunk gyakorlatilag minden fordítási szakterületen megbízásokat. Együttműködő partnereinknek és a fordító-tolmács kollégáknak köszönhetően Megbízóink legváltozatosabb kívánságainak is eleget tudunk tenni. Alapvető elvünk, hogy transzfernyelvet nem használunk, a fordítást az adott nyelvben és szakterületen is magas szintű ismeretekkel rendelkező kollégánk készíti el.

A kialakult gyakorlatnak köszönhetően otthonos, családias irodánk hangulata, ugyanakkor a munka nem ér délután négykor véget. A megadott telefonszámokon a hét minden napján, a nap 24 órájában elér Ön minket.

Miután bemutatkozásunkat elolvasta, remélem, hogy hamarosan mi is megismerhetjük Önt.


Ha fordítani szeretne...


Akár ifjú titánként, akár tapasztalt rókaként dolgozik, egyaránt szívesen látjuk Önt.
Kollégáinkkal szemben alapvető elvárás a magas szintű nyelv- és szakismeret, melyet próbafordítás útján ellenőrzünk. Az együttműködés további, technikai feltétele a számlaképesség, valamint a memoQ ismerete.
Kérjük, hogy jelentkezéséhez legyen szíves becsatolni önéletrajzát, a végzettségét igazoló bizonyítványok másolatát.

In The News