MediQuality Award april 2016

MEDIQUALITY AWARD

Op 25 april 2016 werden er tijdens de tweede lenteborrel van MediQuality (1) door de directie twee awards uitgereikt voor de meest succesvolle lezersbijdragen.

Ik citeer: "Aan Nederlandstalige zijde werd één van de bijdragen van Dr Uyttersprot , neuropsychiater, bekroond: "De dokter staat onder druk." In deze bijdrage wijst ze op de permanente stress waarmee een ziekenhuisarts geconfronteerd wordt, en betreurt ze dat we deze situatie als normaal zijn gaan beschouwen.

Aan Franstalige zijde koos de jury voor een bijdrage van mevrouw Danielle Zucker, doctor in de psychologie, en master in de filosofie: Plaidoyer pour une meilleure compréhension du viol. Rond verkrachting heerst er vaak veel stilte. Een stilte die Ms. Zucker wil verbreken." (2)

De awards werden overhandigd door Mevr. Maggie De Block -minister van Sociale Zaken en Volksgezondheid- die ook op de lenteborrel van MediQuality aanwezig was.

Foto © MediQuality

Foto © MediQuality

Foto © MediQuality

Zie ook: column van M.v. Impe "MediQuality reikt op zijn lenteborrel twee awards uit"

____________________________________________________

(1) MediQuality verstrekt medisch nieuws en informatie voor de gemeenschap van professionele zorgverleners/zorgbeoefenaars. Dit door middel van een website en nieuwsbrieven.

(2) Bron: © MediQuality dd 27.04.16