Ik voel mij al veel beter

Beste Dokter,

Bij deze laat ik u weten dat ik volledig achter u sta.

Ik was al meer dan 3 jaar op zoek naar een diagnose voor de klachten die ik had (aanhoudende vermoeidheid, gewrichtspijnen, slapeloosheid, enz....) , toen ik

op 31 maart 2010 bij u terecht kwam door mijn huisarts.

Na een afspraak van meer dan een uur, heeft u verschillende dokumenten ingevuld volgens mijn klachten en kreeg ik ook documenten mee die ik dagelijks moest invullen i.v.m. de pijnen. Ik moest ook een inspanningtest doen bij de cardioloog. Deze was toen maar 9%.

Na een maand werd ik opgenomen om verschillende onderzoeken te doen en een maand later opnieuw.

Ik kreeg te horen dat ik CVS en secundaire fibromyalgie heb. Ik kreeg voedingssupplementen, pijnstillers en elke week een spuit (hydroxocobalamine) voorgeschreven.

Na 20 maanden, waar ik tijdens deze periode een 5-tal keer werd opgenomen om baxters te krijgen en ondertussen nog verdere onderzoeken werden gedaan, kreeg ik te horen dat ik hydrocortisone moest nemen omdat ik er veel te weinig aanmaak.

Een maand later, voelde ik mij al veel beter. Vandaag, 3 maanden nadat ik hydrocortisone begon te nemen, voel ik mij 80% beter. Een zalig gevoel !

Ik wacht nu om (hopelijk) een laatste keer opgenomen te worden, een inspanningtest te doen en in april terug aan het werk te kunnen, weliswaar halftijds om te beginnen.

Ik ben u dankbaar omdat u tijdens deze 2 jaren steeds aandachtig geluisterd hebt naar mijn klachten, de juiste diagnose heeft gesteld, waardoor u mij correcte medicatie heeft

voorgeschreven die mij uiteindelijk beter maakte en mij tijdens deze moeilijke maanden geholpen heeft steeds positief te blijven.

(Het enige minpunt van deze 2 jaren is dat de voedingssupplementen niet worden terugbetaald, enkel medicatie.... en het zijn vooral de voedingssupplementen die mij geholpen hebben. De omgekeerde wereld !)

Nogmaals bedankt voor alles, en ik hoop van harte dat de Orde van Geneesheren rekening zal houden met de goede zorgen die u besteedt aan al uw patienten.

Met vriendelijke groeten,

Yvette Oversteyns